نامگذاری ˈبیستم فروردین ˈبه عنوان روزˈملی فناوری هسته ای ˈ بیان این واقعیت است که فناوری صلح آمیز هسته ای ایران یک مسیر بی بازگشت و آهنگ نوینی از توسعه دانش روز برای بکارگیری در اهداف علمی ،پزشکی ، کشاورزی و دیگر مقاصد صلح آمیز است.

 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ؛اگرچه دشمنان انقلاب اسلامی در سه دهه گذشته با اعمال سیاست های خصمانه و اعمال تحریم های ظالمانه سعی در انزوای ایران و جلوگیری از توسعه انقلاب نوپای ملت ایران داشت ، اما ایران اسلامی در سایه خودباوری ملی و خوداتکایی به مراحل مطلوبی از توسعه همه جانبه دست یافته است که ˈبومی سازی دانش فناوری صلح آمیز هسته ای ˈ اوج این افتخار و بالندگی نظام ولایی و دانشمندان خلاق ایران زمین است.

اینک فناوری صلح آمیز هسته ای ایران میراث گرانبهای شهدای والامقام،آرمان های ولایی رهبری فرزانه ، مزد سالها تلاش دانشمندان جوان و متعهد، مسوولان خدمتگزار و ملت حماسی ایران اسلامی است.

اگرچه در شرایط کنونی دانش فناوری انرژی هسته ای در اختیار قدرت ها و کشورهای محدودی است اما ایران اسلامی جزو این محدود کشورهاست که توانست برغم تمامی مانع تراشی های غرب به این افتخار بزرگ نایل آید .

دستیابی ایران اسلامی به فناوری های نوین از جمله انرژی هسته ای صلح آمیز اینک اقتدار علمی و سیاسی ایران را بیش از پیش در سطح جهانی نمایان کرده است و ادامه مانع تراشی های غرب در این مسیر بی بازگشت تنها برخورد های دوگانه ، تبعیض آمیز و در عین حال مغرضانه غرب در مسایل مختلف از جمله انرژی هسته ای علیه ایران اسلامی را آشکار می سازد.

برخورد های ظالمانه و فضاهای سازی روانی از برنامه صلح آمیز هسته ای ایران در حالی است که ذراتخانه های هسته ای رژیم غاصب اسراییل بزرگترین تهدید صلح و امنیت منطقه و جهان است اما هرگز از سوی غرب اشاره ای به آن نشده است.

موثرواقع شدن دپیلماسی دولت تدبیر و امید در ˈتوافق ژنوˈ و پذیرش حق ایران برای داشتن فناوری صلح آمیز انرژی هسته ای و استقبال افکار عمومی جهانی از این رویداد تاریخی اینک مرحله دیگری از پیشرفت و بالندگی را برای ایران اسلامی به همراه داشته است که انجام غنی سازی در کشور از دستاوردهای ارزنده برای ملت ایران و دولت تدبیروامید محسوب می شود.

در شرایط کنونی که تهدیدها،تحریم ها و مانع تراسی ها ی غرب بویژه آمریکا نتوانسته است مانع حرکت شتابان قطار سازندگی ایران اسلامی شود، جا دارد قدرت های غربی با بازنگری در سیاست های ناکارآمد و شکست خورده خود در قبال مسایل ایران در چند دهه گذشته با پذیرش اقتدار همه جانبه ایران اسلامی برای تعامل و همکاری در فرایند جدید با پذیرش حقوق متقابل ملت ایران برنامه ریزی کند.

اینک دانش بومی شده انرژی صلح آمیز هسته ای برزگ زرینی از افتخارات علمی ونوین جمهوری اسلامی است که با توجه به توافق ژنو واستقبال افکارعمومی جهانی در پذیرش این حق مسلم ملت ایران، هرگونه مانع تراشی و جدال غرب دراین زمینه راه به جایی نخواهد برد.

برگزاری ادامه نشست های ایران و 1+5 درحالی است که ملت ایران اسلامی در سایه رهبری معظم انقلاب اسلامی از برنامه ها و تلاش های تیم دیپلماسی ایران اسلامی یک دل و یک صدا حمایت دارند و به افق نویدبخش موفقیت در این مسیر بیش از پیش امیدوارند./س
برچسب ها: فناوری ، صلح ، آمیز ، هسته ای ، ایران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.