به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمیناجتماعی، علی حیدری همچنین اختصاص 10 هزار میلیارد تومان برای حمایت از تولید و بهینهسازی مصرف انرژی را از دیگر موارد برنامه هدفمندسازی یارانهها برشمرد و اظهار داشت: در دوره اول هدفمندسازی یارانهها برطبق احکام قانونی کمک به حوزه رفاه و تأمیناجتماعی مورد توجه بود، ولی باتوجه به اینکه از سوی متولیان وقت پرداخت نقدی و یکسان به همه افراد در دستور کار قرار گرفت منابعی برای حوزه خدمات اجتماعی باقی نماند.
وی ارائه سبد کالا به افراد نیازمند به منابع غذایی را از دیگر برنامههای مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها عنوان کرد و ادامه داد: مرحله قبلی ارائه سبدکالا به دلیل اینکه از حوزه خدمات اجتماعی راهبری نشد دارای ایراداتی بود که برای رفع این ایرادات و کاستیها اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفته و میگیرد.
حیدری رویکرد پرداخت یارانه به صورت یکسان و فارغ از نیاز افراد را نیازمند بازنگری ارزیابی کرد و افزود: با بررسی اطلاعات مربوطه که از 43 بانک اطلاعات ملی کشور اخذ میشود، یارانهها مبتنی بر نیاز افراد و در قالب یارانههای نقدی، غیرنقدی و بیمهای ارائه میشود.
وی از تعیین سقف درآمد مشمولان دریافت یارانه از سوی دولت خبر داد و گفت: افراد دارای درآمد کمتر از مبلغ اعلام شده در زمان مقرر و براساس آخرین رقم شماره ملی خود به سایت مربوطه مراجعه کرده و تقاضای استفاده از یارانه را ارائه میدهند.
حیدری با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر پرداخت جریمه 3 برابری برای کسانی که با ارائه اطلاعات نادرست اقدام به ثبت تقاضا و دریافت یارانه کنند، گفت: افرادی که متقاضی دریافت یارانه باشند در زمان ثبتنام بایستی مجوز بررسی درآمدها و دارائیهای خود را به دولت بدهند.
انتهای پیام/