به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
علی فعلهگری از افزایش 54 درصدی فروش بلیت در سایت جهانی بیستون و مجموعه تاریخی طاقبستان خبر داد.
وی با اشاره به آمار یک میلیون و 410 هزار نفری مسافران استان کرمانشاه در نوروز 93، گفت: روی ظرفیت گردشگری استان کرمانشاه میتوان حساب ویژهای باز کرد.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در حال حاضر 2 هزار پروژه گردشگری برای استان کرمانشاه تعریف شده است.
فعلهگری با اشاره به ریسک بالای سرمایهگذاری در بخش گردشگری در استان کرمانشاه،بیان داشت: تقویت زیرساختها از جمله راههای مواصلاتی استان در راستای جذب گردشگر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی احداث راه گردشگری کوهستانی بیستون به سنقر به طول 150 کیلومتر برای خارج شدن این منطقه از حالت رکود را یکی از طرحهای پیشنهادی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در راستای توسعه صنعت گردشگری استان دانست.
این مسئول اجرایی شدن اتوبان شمال به جنوب (میاندوآب، سنندج، کرمانشاه و اندیمشک) و عبور آن از کرمانشاه را اقدامی مهم در جهت توسعه صنعت گردشگری استان عنوان کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بیان داشت: برای جذب سرمایهگذار در بخش گردشگریتاکنون اقدام خاصی صورت نگرفته و شرکت در نمایشگاههای مختلف و تبلیغ بیشتر جاذبههای استان باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه طرح جامع گردشگری استان کرمانشاه از سال 85 انجام شده،بیان داشت: پس از انجام این طرح کمتر به آن توجه شده است.
فعلهگری استان کرمانشاه را بهشت باستانشناسان معرفی کرد و گفت: این استان به لحاظ وجود آثار تاریخی زیبایی همچون بیستون، طاقبستان، معبد آناهیتا و ... برای گردشگران جذابیتهای فراوانی دارد.
این مسئول صنایع دستی را یکی از راهکارهای اصلی برای سرمایهگذاری و اشتغالزایی در استان کرمانشاه برشمرد و متذکر شد: در حال حاضر 50 رشته فعال در زمینه صنایع دستی در استان وجود دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاهبه شناسایی 50 منطقه نمونه گردشگری در استان کرمانشاه اشاره کرد و اذعان داشت: در حوزه سرمایهگذاری در این بخشپکیجهایی تهیه و به دو زبان خارجی نیز ترجمه شده است/س