مصرف فندق خطر "بیماری‌های قلبی عروقی" را در افراد چاق کاهش می‌دهد.

دکتر محمد صادق پورعبائی فوق تخصص جراحی قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف روزانه فندق منجر به "افزایش سروتونین"، کاهش فشار و قند خون به ویژه درافراد چاق و به تبع آن کاهش اختلالات قلبی عروقی می‌شود.

وی افزود: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی و افزایش نشاط می‌شود.

این متخصص خاطرنشان کرد: ویتامین B این خشکبار مفید در رفع اختلالات عصبی و پیشگیری از بروز "سکته مغزی" بسیار موثر است.

انتهای پیام/

برچسب ها: فندق ، قلب ، سروتونین ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار