دکتر محمد صادق پورعبائی فوق تخصص جراحی قلب و عروق در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف روزانه فندق منجر به "افزایش سروتونین"، کاهش فشار و قند خون به ویژه درافراد چاق و به تبع آن کاهش اختلالات قلبی عروقی میشود.
وی افزود: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی و افزایش نشاط میشود.
این متخصص خاطرنشان کرد: ویتامین B این خشکبار مفید در رفع اختلالات عصبی و پیشگیری از بروز "سکته مغزی" بسیار موثر است.
انتهای پیام/