با برنامه‌ریزی مدون وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری می‌توان به کاهش واردات، رونق فضای کسب و کار با حمایت از کشاورزان و خودکفایی در برخی صادرات اساسی امیدوار بود.

سیدراضی نوری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران افزود: چنانچه بخواهیم در سال جدید واردات برنج را در کشور کاهش دهیم باید در مرحله اول بتوانیم نقاط حاصلخیز را شناسایی کرده، و سپس برنامه‌ریزی بلند مدتی در زمینه خودکفایی اتخاذ کنیم. 

وی تصریح کرد: در استعدادیابی نقاط مختلف کشور و اینکه الگوی کشت در بهار باید قرار بگیرد، نباید فقط به نواحی شمالی کشور اکتفا کرد، چرا که در برخی از استان‌ها چون چابهار و خوزستان هم می‌توان برنامه‌ریزی کرد. 

نوری خاطر نشان کرد: تا تدوین برنامه‌ریزی‌های بلند مدت و حمایت از کشاورزان داخلی، دیگر نیازمند خروج ارز از کشور بابت خرید برنج‌های وارداتی که کیفیت‌اش پایین‌تر از تولیدات داخلی است، نخواهیم بود. 

نماینده مردم شوش دانیال با اشاره به استان خوزستان در افزایش کشت برنج از 6 الی 7 هزار هکتار در سال گذشته، به بیش از 14 هزار هکتار در سال جاری خاطر نشان کرد: با حمایت از کشاورزان و ایجاد انگیزه در آنان می‌توان میزان کشت کمی و کیفی برنج را در دیگر نواحی کشور که آب و هوای مرطوبی دارند گسترش داد. 

وی افزود: چنانچه بخواهیم در بودجه‌بندی سالانه از ارز کشاورزی استفاده، و از کشاورزان حمایت کنیم و سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در ایجاد تعاونی و آموزش در این بخش درنظر بگیریم می‌توان به رونق فضای اشتغالزایی و اشتغال در بخش کشاورزی امیدوار بود. 

نوری خاطر نشان کرد: با افزایش تعداد فصول در کشت برنج می‌توان مقدار محصول را بیشتر و برنامه‌ریزی جامع‌تری در راستای افزایش تولید و بهره‌وری اعمال کرد. 

 
انتهای پیام/
برچسب ها: کشاورزی ، واردات ، برنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار