دیابتی‌ها باید در طول ایام نوروز مواد طبیعی قندی از جمله خرما و یا توت را فراموش نکنند.

خدیجه رحمانی کار‌شناس ارشد تغذیه در خصوص مصرف شیرینی برای دیابتی‌ها در گفتگو با خبرنگار  بهداشت ودمان باشگاه خبرنگاران گفت: دیابتی‌ها در صورتی می‌توانند از شیرینی‌ها استفاده کنند که به طور مثال از مصرف غلات در روز بکاهند. 

وی افزود: به طور متوسط مصرف سه تا چهار عدد خرما، دو قاشق غذاخوری کشمش و یا توت برای دیابتی‌ها مانعی ندارد و می‌توانند در صورت عدم مصرف آن‌ها از یک عدد شیرینی استفاده کنند. 

وی اظهار داشت: معادل سازی حدودی توسط خود افراد باید صورت گیرد و بهتر است از منابع قندی طبیعی استفاده کند و کمتر از انواع شیرینی‌ها و شکلات‌ها استفاده کنند تا سلامتی دیابتی‌ها حفظ شود.

انتهاي پيام/
برچسب ها: خرما ، کشمش ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار