دانشمندان دریافته‌اند طعم غذای مورد علاقه‌ی افراد می‌تواند نشان‌دهنده‌ی شخصیت او و حتی وضعیت فیزیکی جسمی او باشد و می‌تواند سبب درمان افراد شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دانشمندان دریافته‌اند عطر و طعم غذا‌های مورد علاقه افراد می‌تواند در خصوص ویژگی‌های شخصیتی و روانشناسی آنها اطلاعات در اختیار افراد قرار دهد.

گفتنی است: شخصیت افراد با طعم غذای مورد علاقه آنها رابطه دارد از جمله طعم‌های شیرین، تند، خوشمزه، شور و یا تلخ که می‌توانند نشان دهنده‌ی شخصیت فرد باشد .

بررسی‌ها نشان می‌دهند: عطر و طمع غذاهای سرخ کردنی مورد علاقه افراد خانواده  اوست است زیرا آنها را به یاد خاطرات خوش می‌اندازد.

افرادی که طعم تلخ را می‌پسندند‌ افراد فکوری هستند که معمولا با احتیاط در کار‌ها عمل می‌کنند و بی گدار به آب نمی‌زنند.

 افرادی که طعم شور را دوست دارند، افراد عصبی و تند مزاجی هستند که حتی حالت پر خاشگری دارند  زیرا مواد شور سبب بالا رفتن فشار خون آنها می‌شود.

 افرادی که طعم شیرین را دوست دارند که کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برند و در کار‌ها با ضعف عمل می‌کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: خوراکی ، شخصیت ، طعم غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۹ ۰۹ فروردين ۱۳۹۳
پس طعم تند شخصیت کدام افراد است
آخرین اخبار