به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، استرس نوعی اختلال است که در عملکرد تفکر تاثیر منفی دارد وشدت یافتن این نوع اختلال میتواند منجر به شکل گرفتن بیماریهای روحی و اختلالهای رفتاری شده که گسترش نا بهنجاریهای اجتماعی و شرایط موجود میتواند به شدت یافتن فضای استرس در میان اقشار متفاوت اجتماع منجر شود.
مهدی تقوی روانشناس در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: عامل اصلی استرس در اجتماع برگرفته از شرایط بد اقتصادی و فشار گرانی بر افراد جامعه به وجود می آید و استرس میتواند کل جامعه را آزار دهد که شامل کلیه اقشار و طبقات جامعه میشود.
وی علل وجود استرس ها را فشارهای محیطی، سازمانی، اجتماعی فردی عنوان کرد که این فشارها موجب بروز فشار عصبی با استرس شده و نتایج بسیار خطرناکی را برای جامعه موجب میشود.
تقوی فشارهای اجتماعی ناشی از رابطه با دوستان وکارهای گروهی اجتماعی را مهمتر از دیگر فشارهای واردشده بر فرد دراجتماع عنوان کرد.
این روانشناس نتایج استرس و فشار عصبی را اثرات فیزیولوژیکی، روانی رفتاری بر شمردکه این اثرات فرد را دچار اختلالات جسمی و روانی ودر پی آن جامعه واجتماع را دچار آسیبهای اجتماعی میکند.
وی افزود: استرس وتنش، فشارهای عصبی در جهان امروز و اجتماع همه گیر شده وبه سلامت جسم و جان واز طرفی روان افراد جامعه تاثیر میگذارد.
بدیهی است، سفر ومسافرت بسیاری از رفتارهای روانی و جسمی افراد جامعه را میکاهد و انجام تمرینات ورزشی درمانهای شناختی رفتاری درکنترل استرس موثر هستند و از طرفی اجرا کردن به دستورات الهی و سنت های نبوی در دفع فشارهای استرس و عصبی اهمیت زیادی دارد به طوری که شدیدترین ضربات عصبی و استرس ها استوار میایستد.
انتهای پیام/