با وجود شبکه‌های اجتماعی گوناگون کاربران به جای اینکه برای مصاحبت و در کنار هم بودن لذت ببرند پشت مانیتور کامپیوتر و در محیط مجازی زمان خود را می‌گذرانند.

به گزارش خبرنگاراجتماعی  باشگاه خبرنگاران، سالیان نه چندان دور اگر دوستی را می‌جستیم اگر آشنایی را گم می‌گردیم، اگر به دنبال کسی بودیم، تنها راه یافتن آن‌ها مراجعه به محل سکونت و یا پرسو جو از همسایگان قدیم بود. در زمانی که موبایلی نبود و کسی از منزل خارج می‌شد تا زمانی که دوباره باز می‌گشت هیچگونه دسترسی به وی نبود، خبری از فناوری‌های نوین همچون موبایل و اینترنت نبود. امروزه به همه گیر شدن موبایل و اینترنت کمتر کسی را می‌توان یافت که موبایل نداشته باشد و تا کنون با اینترنت سرو کار نداشته باشد.

 شبکه‌های اجتماعی برای تبادل نظرات، گفتمان روزانه و یافتن دوستان جدید با فرهنگ‌های گوناگون ایجاد شد. با ایجاد اتاق‌های گفتگو می‌ توان در راستای اهداف خون از نظرات و اعتقادات دیگران بهره برد.

با این وجود این شبکه‌های اجتماعی معایبی نیز دارد که عدم توجه به آن‌ها ضرر‌های جبران نشدنی به جامعه بشری زده، ا‍ز آنجایی که حضور کلیه‌ی افراد در این شبکه‌ها بسیار آسان امکان پذیر است از همه قشر انسان در آن‌جا حضور دارند و صحت و سقم مطالب بیان شده به هیچ وجه قابل استناد نیست و فقط می‌توان به عنوان یک نظر بدون سند و دلیل به آن نگریست.

از طرف دیگر به لحاظ سهل الوصل بدون این شبکه‌ها برخی سودجویان با فریب دادن اقدام به کلاهبرداری‌ها کلانی از این طریق می‌کنند. برخی از سازمان‌ها و شرکت‌های موجود نیز با نیت سودجویی به اشاعه فرهنگ‌های منحط و موارد غیر اخلاقی می‌پردازند که باعث می‌شود آسیب‌های جدی به روحیه و اخلاق جامعه مخصوصا نوجوانان شود.

این گزارش می‌افزاید: به تمامی این شبکه‌ها که بنگریم، کمترین آسیب آن کمرنگ شدن روابط نزدیک
خانوادگی و دوستی شده و کاربران به جای اینکه برای مصاحبت و در کنار و با هم بودن لذت ببرند، پشت مانیتور کامپیوتر و در محیط مجازی زمان خود را می‌گذرانند، که این باعث انزوا، کمرنگ تر شدن روز افزون روابط اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/
 
برچسب ها: کاربر ، ضرر ، مانیتور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.