به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، طرح موضوع دیپلماسی مهارت برای اولین بار از سوی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در راستای توسعه مناسبات بین المللی، این بار از جنس مهارت و آموزشهای فنی و حرفهای آغاز شد. با طرح این موضوع اقدامات و رایزنیهای لازم با کشورهای مختلف آغاز شد که نتیجه آن ایجاد میزهای مختلف کشورها به ویژه کشورهای منطقه و آفریقایی و اروپایی در سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بود.
این گزارش میافزاید: پرداختن به بحث دیپلماسی مهارت پس از کسب موفقیت تیم ملی مهارت کشورمان در مسابقات جهانی لایپزیک آلمان که در آن جوانان با غیرت کشورمان موفق به کسب عنوان پنجم این مسابقات شد و تمامی اعضای تیم نیز موفق به کسب مقامهای جداگانه شدند به شکل جدی تر پیگیری شد.
بر اساس این گزارش، در همین راستا در سال 92 مرکز تربیت مربی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور کار آموزش و ارتقاء مهارت مربیان فنی و حرفهای کشورهای مختلف آفریقایی به همراه کشورهای عراق، افغانستان و لبنان را بر عهده گرفت. این اقدام همچنین پس از کسب امتیاز سر گروهی آموزش مربیان کشورهای اسلامی که به عنوان مصوبه در سومین اجلاس کمیته نظارتی و مشورتی برنامه آموزش فنی و حرفهای کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی مطرح شد صورت گفت.
لازم به ذکر است از دیگر فعالیتهای بین المللی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای دیپلماسی مهارت ایجاد شبکه منطقهای مهارت آموزی از طریق عقد تفاهم نامه همکاری با مرکز علوم و انتقال فناوری اتحادیه همکاریهای کشورهای حاشیه اقیانوس هند بوده است که در این زمینه سازمان آموزش نفی و حرفهای کشور با مرکز منطقهای علوم و انتقال فناوری اتحادیه همکاریهای کشورهای حاشیه اقیانوس هند تفاهم نامهای در زمینه مهارت آموزی با محوریت جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار گرفته است که در نشست سران کشورهای حاشیه اقیانوس هند به تصویب رسید و از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در حال پیگیری و عملیاتی شدن است.
گفتنی است، همکاری کمیساریاری عالی پناهندگان سازمان ملل به منظور آموزش به پناهندگان نیز در راستای مسئولیت اجتماعی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در زمینه آموزش به پناهندگان در معرض آسیب در سال 92 مورد پیگیری قرار گرفت که طی آن حدود سه هزار نفر مورد آموزش قرار گرفتند. این برنامه همچنان در حال اجرا است.
انتهای پیام/