خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام نوروز که شیرینی و آجیل و گاهاً سایر شیرینیها و انواع شکلاتها و کاکائوها جز پذیرایی به حساب میآید در خوردن اینها خصوصا برای دیابتیها باید دقت شود.
وی عنوان کرد: دیابتیها نه تنها در کل سال بلکه در ایام نوروز هم باید برنامه غذایی منظمی داشته باشند و فرقی نمیکند که دیابتی نوع یک و دو باشد از آنجایی که دیابتیها متناسب با داروهایی، که استفاده میکنند باید در گروههای غذایی جایگزینها را رعایت کنند و در صورت استفاده از شیرینیهایی که حالت نان دارند و یا ترکیبات به کار رفته در آن آرد است و میتواند جایگزین غلات باشد استفاده کنند و به ازای هریک تا دوعدد شیرینی باید مصرف گروه غلات را کم کرد.
وی درخصوص جایگزینها برای دیابتیها گفت: درصورت جایگزین شیرینیهایی که در آن آرد به کار رفته با مقداری ازغلات موجب میشود تا کالری دریافتی افراد دیابتی بالا نرود.
وی اظهار داشت: اگر مصرف این نوع شیرینی در هنگام صبح باشد از غلات وعده اصلی ناهار و اگر ظهر باشد از وعده اصلی شام باید حذف کرد.
انتهای پیام/