حسین مرتضوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در صورتی که در هنگام سفر تمایل به صرف غذا در رستوران را دارید به چند نکته توجه کنید تا به مشکلات گوناگونی دچار نشوید.
وی افزود: به رستورانهای معتبری که اصول بهداشتی بیشتری در آن رعایت میشود مراجعه کنید و وضعیت بهداشتی سالن، دستشویی و کارگران را تا حدی که ممکن است مورد بررسی قرار دهید.
وی خاطر نشان کرد: در صورت امکان، از لوازم شخصی خودتان مانند قاشق، چنگال و لیوان استفاده کنید تا به انواع ویروس و آلودگیها دچار نشوید.
وی عنوان کرد: از مصرف برخی از مواد غذایی نظیر سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و پیاز در مکانهائی که قابل اطمینان نیستند اجتناب کنید.
وی گفت: قبل از مصرف غذا و یا هر خوراکی به شستشوی دستها توجه کنید.
وی در پایان گفت: در مورد آب آشامیدنی در صورت امکان از آب معدنی استفاده کنید و در غیر این صورت به بهداشت پارچ و لیوانتان توجه بسیاری کنید.
انتهای پیام/