اگر در ایام نوروز قصد سفر و رفتن به رستوران‌های بین راهی دارید به چند نکته مهم توجه کنید تا به مشکلات و بیماری‌های جدی دچار نشوید.

حسین مرتضوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در صورتی که در هنگام سفر تمایل به صرف غذا در رستوران را دارید به چند نکته توجه کنید تا به مشکلات گوناگونی دچار نشوید.
 
وی افزود: به رستورانهای معتبری که اصول بهداشتی بیشتری در آن رعایت می‌شود مراجعه کنید و وضعیت بهداشتی سالن، دستشویی و کارگران را تا حدی که ممکن است مورد بررسی قرار دهید.
 
وی خاطر نشان کرد: در صورت امکان، از لوازم شخصی خودتان مانند قاشق، چنگال و لیوان استفاده کنید تا به انواع ویروس و آلودگی‌ها دچار نشوید.
 
وی عنوان کرد: از مصرف برخی از مواد غذایی نظیر سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و پیاز در مکان‌هائی که قابل اطمینان نیستند اجتناب کنید.
 
وی گفت: قبل از مصرف غذا و یا هر خوراکی به شستشوی دستها توجه کنید.
 
وی در پایان گفت: در مورد آب آشامیدنی در صورت امکان از آب معدنی استفاده کنید و در غیر این صورت به بهداشت پارچ و لیوانتان توجه بسیاری کنید.


انتهای پیام/
برچسب ها: مکان ، غذا ، سفر ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.