عناب مزاج معتدل و خنک دارد و باعث کاهش حرارت و تصفیه خون می‌شود.

مجتبی خادم الحسینی کارشناس گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: عناب گیاهی با نام علمی Ziziphas  jujube و از خانواده کنار درختی است که تا 8 متر ارتفاع دارد و بیشتر در نواحی گرمسیری رویش دارد. میوه زیتونی شکل و قهوه‌ای رنگ است و براساس شکل ظاهری برای کلیه بسیار مفید است.
 
وی درباره مزاج عناب گفت: مزاج معتدل و خنک دارد و در برابر شوری و خشکی بسیار مقاوم بوده که بیشتر در بیرجند استان خراسان می‌روید.
 
کارشناس گیاهان دارویی به ماده موثر عناب اشاره کرد و گفت: آنتراگلیکوزید و فروکتوز زیادی دارد و برگ عناب حاوی ماده‌ای است که موجب کاهش خارش‌های پوستی می‌گردد.  
 
خادم الحسینی با بیان این که مهمترین خاصیت عناب در تصفیه خون است اظهار داشت: اين ميوه باعث کاهش حرارت خون در بدن شده، خون را تصفیه و  دمای خون را پایین آورده و دمای بدن را نیز کاهش می‌دهد.
 
وی عناب را برای سرماخوردگی مفید دانست و افزود: گرفتگی، سوزش و خارش گلو را از بین می‌برد، علاوه بر این ادرار را زیاد می‌کند.
 
کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به جوشانده برگ عناب تصریح کرد: این جوشانده با برگ‌های آسیاب شده عناب به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر تهیه می‌شود که با یک هفته مصرف، خارش‌های پوستی برطرف می‌گردد.


انتهای پیام/
برچسب ها: میوه ، عناب ، حرارت ، خون ، تصفیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار