تاکنون ۱۳۰ هزار تن پیاز خارج از فصل از زمینهای زیر کشت این محصول در هرمزگان برداشت شده است .

 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس برداشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان از نیمه بهمن آغاز می شود و تا اردیبهشت ادامه دارد .


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ۲۷۰ هزار تن محصول پیاز برداشت شود که تفاوتی با برداشت پارسال ندارد.

غلامپور افزود: محصول برداشت شده به سراسر کشور فرستاده می شود.

کاشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان همه ساله از آبان تا آذر وخارج از فصل است .

بندرعباس و میناب از بزرگ زیر کشت پیاز در هرمزگان است .

هرمزگان با ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار و تولید ۲۷۰ هزار تن رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.

پیاز با داشتن سولفور ، کروم و ویتامین
در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون و خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.

این محصول رشد سرطان روده بزرگ ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی ، درد و التهاب مفصل را کاهش و در درمان سرما خوردگی مفید است.

هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب و بارندگی متوسط سالانه ۱۲۰ میلیمتر یک گلخانه طبیعی است.

۶۲ هزار هکتار از زمینهای زراعی هرمزگان با تولید یک میلیون و ۶۸۰ هزار تن به کشت سبزی و صیفی خارج از فصل اختصاص دارد .

این محصولات گوجه فرنگی ، فلفل ، بادمجان ، خیار، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، گندم و جو، ذرت دانه ای ، کلزا و یونجه است ./س
 

برچسب ها: پیاز ، هرمزگان ، برداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.