
معاون
بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان
فصل برداشت ۲۷۰ هزار تن محصول پیاز برداشت شود که تفاوتی با برداشت پارسال
ندارد.
غلامپور افزود: محصول برداشت شده به سراسر کشور فرستاده می شود.
کاشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان همه ساله از آبان تا آذر وخارج از فصل است .
بندرعباس و میناب از بزرگ زیر کشت پیاز در هرمزگان است .
هرمزگان با ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار و تولید ۲۷۰ هزار تن رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.
پیاز با داشتن سولفور ، کروم و ویتامین B۶ در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون و خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
این
محصول رشد سرطان روده بزرگ ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی ، درد و
التهاب مفصل را کاهش و در درمان سرما خوردگی مفید است.
هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب و بارندگی متوسط سالانه ۱۲۰ میلیمتر یک گلخانه طبیعی است.
۶۲ هزار هکتار از زمینهای زراعی هرمزگان با تولید یک میلیون و ۶۸۰ هزار تن به کشت سبزی و صیفی خارج از فصل اختصاص دارد .
این محصولات گوجه فرنگی ، فلفل ، بادمجان ، خیار، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، گندم و جو، ذرت دانه ای ، کلزا و یونجه است ./س