آزاده دهقانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخلاف باورهای اشتباهی که در میان افراد جامعه رایج شده است محصولات لبنی تنها ناجی استخوانها نیستند.در واقع کاهش و از بین رفتن املاح استخوانها به اسیدی بودن بیش از حد خونمان مربوط میشود و همچنین زمانی که خون حاوی اسید بسیاری شده باشد، به دنبال راهی برای کاهش اسیدهای داخل خون افراد نیز میگردد و برای همین کار از کلسیم استخوانها کمک میگیرد.
وی افزود: اگر تغذیه سرشار از پتاسیم باشد، بدن افراد از این ماده معدنی برای کاهش حالت اسیدیته خون بهرهمند میشود و همچنین باید علاوه بر محصولات لبنی از میوه جات و سبزیجات که همگی حاوی پتاسیم هستند استفاده نماییم.
وی توصیه کرد: میوههای خشک، حبوبات، شکلات سیاه، چای به میزان حدتعادل از جمله خوراکیهای حاوی پتاسیم هستند که از استخوانهای افراد در مقابل بیماریهای خطرناک و جدی محافظت و دفاع میکند.
انتهاي پيام/