سیما تیر انداز در کنار تیم خوب بازیگرهای دودکش و به قول خودش هم نفسی با آنها و پاسکاری‌های حرفه‌ای و قابل باور برای تماشاگر، به یکی از بهترین بازیگران زن تلویزیون در سال 92 تبدیل شود.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران ؛کار در کنار محمدحسین لطیفی و بروز نیک‌نژاد این قدر برای سیما تیرانداز جذاب بود که با وجود کم کاری و نداشتن تجربه‌ی بازی در چنین ژانری در تلویزیون، حاضر باشد بیاید و نهایتا در کنار تیم خوب بازیگرهای  سریال دودکش و به قول خودش هم نفسی با آنها و پاسکاری‌های حرفه‌ای و قابل باور برای تماشاگر، به یکی از بهترین بازیگران زن تلویزیون در سال 92 تبدیل شود.



بالاخره او که مدرس بازیگری هم هست، خوب می‌داند در چنین کاری با این همه جزئیات ریز زندگی، بازی‌اش در "غیرواقعی‌ترین لحظات هم باید چیزی شبیه زندگی باشد تا تماشاگر آن را باور کند". 

منبع:مجله سینمایی

انتهای پیام/ 
برچسب ها: سیما ، تیرانداز ، تلویزیون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.