دکتر محمدرضا عمرانی متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بویایی یکی از حواس بدنی است که در کیفیت زندگی و لذت چشایی موثر است کسانی که بویایی ندارند حس چشایی آنها به شدت آسیب میبیند.
وی افزود: با رعایت توصیههای زیر میتوان حس بویایی را بهبود بخشید، پرهیز از برخورد با آلایندههای محیطی، شستن بینی با محلولهای آب و نمک که در داروخانهها موجود است، پرهیز از مصرف غذاهایی که محرک هستند مانند غذاهای تند و خوراکیهایی که هیستامین دارند از جمله خربزه، بادمجان و گوجه، ورزش منظم، مصرف داروهای ضد حساسیت در زمان شدت بیماری به ویژه استفاده از افشانههای کنترل التهاب در بینی.
دکتر عمرانی خاطر نشان کرد: با رعایت موارد فوق میتوان از یک حس بویایی قوی در طول زندگی برخوردار بود.
انتهای پیام/