دکتر ناصر باقری مقدم، رئیس کمیسیون انرژی شورای عتف در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: قاعداً با افزایش تعداد طرحها، دانشگاههای بیشتری هم درگیر مباحث اصلی و نیازهای اصلی و فناورانه کشور خواهند شد، و طی ۳ سال گذشته براساس نوع نیازهای اساسی جامعه طرحهای کلان اصلی را نیز شناسایی کردیم و اجرای همه آنها منوط بر تخصیص میزان بودجهای است که با کمکها و حمایتهای دولت و سازمانهای سفارش دهنده تأمین شود.
وی با اشاره به اولویتبندی طرحهای کلان ملی تأکید کرد: براساس اولویتبندی در کمیسیون انرژی شورای عتف حدود ۱۹ طرح کلان ملی شناسایی شده که در ذیل آن نیز حتی نزدیک به ۴۰ طرح کلان را به طور کلی در خود کمیسیون تعریف کردیم و این آمادگی وجود دارد که در صورت تأمین منابع مالی دانشگاههای بیشتری را در کمیسیون انرژی شورای عتف مشغول به فعالیت کنیم.
ناصر باقری مقدم همچنین با اشاره به حذف بودجه طرحهای نیمه کاره گذشته در سال ۹۳ ادامه داد: در حال حاضر مهمترین چالش و مشکل پیشرو این است که آن منابع مالی که انتظار داشتیم توسط دولت در بودجه ۹۳ تعریف نشده است.
ولی خوشبختانه هم اکنون دست دانشگاهها برای جذب بودجه مورد نیازشان از طریق سازمانهای سفارش دهنده باز است که بر مبنای نیازهای اساسی جامعه با دانشگاهها، در نهایت دانشگاه طرح مربوطه را برای تأیید به کمیسیون معرفی میکند.
انتهای پیام/