یک فوق تخصص اطفال گفت: مصرف آجیل به صورت پودر نشده درکودکان کمتر از سه سال احتمال پریدن در دستگاه تنفسی و ایجاد خفگی را افزایش می‌دهد.

دکتر محمد حسین سلطانزاده متخصص کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دانه‌های روغنی، حبوبات و غلات بهترین منبع اسید‌های چرب ضروری در رژیم غذایی کودکان بوده و برای تکامل مغز کودکان مفید است. این موارد علاوه بر مقادیر زیادی پروتئین دارای ویتامین E و ویتامین‌های گروه B است.

وی ادامه داد: این موارد همچنین حاوی املاح معدنی و عناصر کمیاب نیز هست که باعث تقویت فعالیت "سیستم ایمنی" و کمک به ساخت سلول‌های بدن و پیشگیری از" پیری زود‌رس" می شود.

پروفسور سلطانزاده توصیه کرد: درابتدا بهتر است از کنجد آسیاب شده و یا روغن کنجد برای تهیه حریره بادام شیرخوار استفاده شود. سپس بادام و تخمه کدو تنبل را به غذای کودک اضافه کرده که همه آنها باید به صورت پودرشده استفاده شوند.

وی تاکید کرد: به دلیل بروز حساسیت توصیه نمی‌شود قبل از سه سالگی به کودکان بادام زمینی داده شود همچنین بهتر است از‌ آجیل خام استفاده شود.

وی در پایان افزود: برای اینکه مواد مغذی موجود در آجیل کامل از آن خارج شده و جذب بدن شود، آجیل حتماً باید خوب جویده و یا پودر شود.

آجیل پودر نشده در سن کمتر از سه سال احتمال پریدن در دستگاه تنفسی و ایجاد خفگی را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، کودک ، خفگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.