کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است كه هر دوی آنها آنتی‌اكسیدان‌هایی قوی هستند.

وی تشریح کرد: فلفل دلمه ای حاوی ترکیباتی موسوم به کاسپایسین است که مانع از انتقال درد از پوست به نخاع شده و از بروز احساس درد جلوگیری می کند.

نقشی ادامه داد: خوردن فلفل دلمه ای به شفافیت و پاکسازی پوست و پیشگیری از لکه های پوستی کمک می کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به مواد مغذی در فلفل دلمه ای یادآور شد: رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.

وی مصرف فلفل دلمه ای را در جلوگیری از ریزش مو تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: عصاره فلفل دلمه ای یکی از بهترین محصولات برای تقویت رشد موها بوده و این عصاره از ریزش مو جلوگیری می کند و تارهای مو را پرتر و ضخیم تَر نگه می دارد.

نقشی تاکید کرد: فلفل دلمه ای سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به درمان بیماری های مرتبط با درد کمک می کند./ش
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: مصرف ، فلفل ، دلمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.