هشتمين اجلاس كميسيون مشترك همكاري‌هاي حمل و نقل جاده‌اي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري اسلامي پاكستان به مدت دو روز در محل سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي كشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در اين اجلاس محمدجواد عطرچيان مديركل دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي رياست طرف ايراني و بابينوسكندر جلال قائم مقام معاون وزير ارتباطات پاكستان رياست طرف پاكستاني را برعهده داشتند و دو طرف باتوجه به تصويب موافقتنامه حمل و نقل بين‌المللي جاده‌اي كالا و مسافر از سوي مراجع ذي‌ربط هر كشور، بر اجراي مفاد آن تأكيد نموده و در جهت نيل به نتايج مورد نظر، به توافقاتي دست يافتند.
 
محمدجواد عطرچيان مديركل دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي با بيان اين مطلب كه طرفين بر نقش حمل و نقل جاده‌اي در افزايش تجارت دوجانبه بين دو كشور جمهوري اسلامي ايران و پاكستان تأكيد نمودند، افزود:
 
در اين اجلاس، باتوجه به توافقات به عمل آمده در نشست‌هاي پيشين حمل و نقل جاده‌اي، مجدداً بر هماهنگي با ساير سازمان‌هاي ذي‌ربط جهت افزايش ساعات كار از 7 صبح الي 19 و همچنين افزايش كاركنان شاغل در پايانه‌هاي مرزي در دو كشور (ميرجاوه و تفتان) به صورت يكسان‌ تأكيد و مقرر شد نتيجه طي سه ماه از طريق مجاري ديپلماتيك اعلام شود.
 
عطرچيان يكي ديگر از خواسته‌هاي طرف ايراني را تأمين امنيت كامل وسايل نقليه ايراني در قلمرو كشور پاكستان اعلام كرد و افزود:
 
براساس تصميمات متخذه در هفدهمين كميسيون مشترك مرزي در بهمن ماه سال گذشته، اين موضوع در كميته فرعي ذي‌ربط كه مقرر است در ارديبهشت ماه سال 93 در ميرجاوه برگزار شود، مطرح و تصميمات لازم اتخاذ خواهد شد.
 
مديركل دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي همچنين اظهار داشت:
 
احداث پايانه مرزي تفتان و دو مجتمع خدماتي – رفاهي، تسهيل و تسريع در امور گمركي، كاهش كنترل‌ها و بازرسي‌هاي اضافي و روان‌سازي حمل و نقل جاده‌اي ميان دو كشور از ساير توافق‌هاي دو طرف در اين اجلاس بود.
 
وي تصريح كرد:
 
در چارچوب روابط دو جانبه و يكسان‌سازي روال مربوط به صدور ويزا شامل هزينه و مدت‌ زمان صدور، دو طرف توافق كردند موضوع را از طريق مراجع ذي‌صلاح پيگيري كنند. همچنين دو طرف از پيشنهاد لغو ويزاي دو جانبه براي رانندگان استقبال كردند و مقرر شد از طريق مراجع مربوطه پيگيري شود.
 
براساس اين گزارش بابينوسكندر جلال قائم مقام معاون وزير ارتباطات كشور پاكستان نيز با اشاره به روابط بسيار خوب با كشور جمهوري اسلامي ايران عزم و ارائه مسئولان آن كشور را جهت توسعه روابط‌ در زمينه‌هاي مختلف به ويژه حمل و نقل اعلام داشت و اظهار نمود: جمهوري اسلامي ايران و كشور پاكستان مي‌توانند با گسترش روابط حمل و نقلي به عنوان پل ارتباطي بين شرق آسيا و اروپا نقش مهمي داشته باشند.
 
اضافه مي‌نمايد تصميمات اين اجلاس مشترك در ايجاد ظرفيت‌هاي جديد و استفاده بيشتر از قابليت‌هاي ترانزيتي هر دو كشور تأثير بسزايي خواهد داشت.
برچسب ها: اجلاس ، همکاری ، ایران ، پاکستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار