رئیس جهاد کشاورزی دهگلان گفت: در حال حاضر 38 واحد مرغداری با ظرفیت 869 هزار قطعه جوجه‌ریزی در شهرستان دهگلان فعال است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،خلیل فعله‌گری اظهار داشت: تولید مرغ در این شهرستان نسبت به سنوات گذشته افزایش قابل توجهی داشته و این مهم به نوبه خود قابل تقدیر است.

به گفته وی، در حال حاضر 38 واحد مرغداری با ظرفیت 869 هزار قطعه جوجه‌ریزی در شهرستان دهگلان فعال است.

رئیس جهاد کشاورزی دهگلان با بیان اینکه شهرستان دهگلان می‌تواند هم شهرستانی صنعتی باشد هم کشاورزی، گفت: اگر صنعت در خدمت توسعه بخش کشاورزی باشد بهره‌وری از بخش کشاورزی بالا می‌‌رود.

وی در خصوص ساماندهی آب این شهرستان نیز تصریح کرد: در زمینه بالابردن راندمان استفاده از آب وجلوگیری از هدر رفتن آن اقداماتی به تناسب اعتبارات اختصاص داده شده به شهرستان انجام شده است.

فعله‌گری خاطرنشان کرد: اگر چه در زمینه استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری زیر فشار به خوبی کار شده است اما برای داشتن تولید پایدار در شهرستان چاره‌ای جز مصرف بهینه آب و مدیریت منابع آبی نداریم.

وی در ادامه به بیشترین محصولات کشاورزی این شهرستان اشاره کرد و گفت: گندم، سیب‌زمینی و علوفه از مهم‌ترین محصولات کشاورزی دهگلان است.

رئیس جهاد کشاورزی دهگلان ضمن اشاره به اهمیت جذب سرمایه‌گذار در بخش کشاورزی این شهرستان، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاران در این بخش به نوبه خود می‌توانند گام موثری را برای توسعه بیش از پیش کشاورزی در دهگلان بردارند.

وی افزود: وضعیت کشاورزی دهگلان در دهه اخیر از رشد و توسعه خوبی برخوردار بوده است و سعی داریم اهداف خود را در راستای بهبود وضعیت پیش ببریم.

رئیس جهاد کشاورزی دهگلان تصریح کرد: وضعیت کشاورزی این شهرستان شاید تا وضعیت ایده‌آل و مطلوب فاصله زیادی داشته باشد، اما در تمامی زمینه‌های کشاورزی اعم از توسعه و بالا بردن ضریب مکانیزاسیون، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، احداث واحدهای صنعتی و نیمه‌صنعتی، دامپروری، احداث سیلوها و احداث منابع کوچک آبی رشد قابل توجهی داشته است.

وی به اقدامات اداره جهاد کشاورزی دهگلان برای جذب سرمایه‌گذاری در شهرستان اشاره کرد و گفت: احداث سیلوهای ذخیره گندم، احداث 2 سد سورال و سنگ سیاه و سد در دست اقدام قوچم و احداث کارخانه‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی و واحدهای پرورش قارچ از جمله این اقدامات است.

رئیس جهاد کشاورزی دهگلان به دیگر فعالیت‌های این اداره برای جذب سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: توسعه کارخانه‌های خوراک دام و طیور، احداث کشتارگاه، احداث واحدهای گاوداری شیری هزار راسی که در حال حاضر بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و وجود 10 واحد مرغداری در حال ساخت در شهرستان از جمله دیگر اقدامات برای جذب بیش از پیش سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی این شهرستان است.

فعله‌گری در پایان اذعان کرد: صنایع و زیرساخت‌هایی که در شهرستان ایجاد شده با هدف توسعه صنعت کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان بوده است.

انتهای پیام/م
برچسب ها: سنندج ، مرغداری ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.