همت الله هادی زاده در گفتگو با
خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران با اشاره تمهیدات دولت به منظور مبارزه با ساخت و ساز غیر مجاز اظهار داشت: ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه حساسیت هایی را بوجود آورده است و این موضوع در برخی از نقاط شهرستان و بالاخص در شهرهای شهریار و باغستان بیشتر به چشم می خورد.
وی افزود: بنابر آمار ارائه شده از تعداد کمیسیون های ماده 100 و کمیسیون های مربوطه که درمنطقه تشکیل شده است، در سال 92 حدود 220 مورد کمیسیون ماده 100 داشتیم که 2400 پرونده در این کمیسیون مطرح شد و این موضوع بیانگر این مسأله وجود ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان است.
فرماندار شهریار با بیان اینکه استاندار تهران تاکید بسیاری بر برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در شهرستان های تهران داشتند، گفت: برخورد و مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز همکاری و تعامل همه دستگاههای اداری و اجرایی شهرستان را می طلبد و در این میان نقش دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و شهرداری ها نسبت به سایر دستگاه ها پررنگ تر است.
هادی زاده تصریح کرد: دستگاه های دولتی مانند اداره اوقاف، کمیته امداد امام خمینی(ره) و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) که زمین دولتی در اختیار دارند باید در جهت حفظ این زمین ها تلاش کنند.
وی با بیان اینکه باید ساخت و ساز غیرمجاز را در شهرستان مهار کنیم، بیان کرد: در شهرستان کمبود آب و ترافیک و حمل و نقل سنگینی را شاهد هستیم که باید تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شود و همچنین باید باغات و مزارع کشاورزی در منطقه حفظ شود زیرا شهرستان شهریار بعنوان ریه تهران محسوب می شود و در این میان اگر مقابل ساخت و ساز گرفته نشود تمام باغات شهریار از بین خواهد رفت.
فرماندار شهریار به جلسات مشترک خود با شهرداران ، دادستان ، ائمه جمعه و فرماندهی انتظامی شهرستان برای مبارزه با ساخت ساز غیر مجاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: برای برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان باید از نیروهای آموزش دیده در پلیس ساختمانی استفاده کرد و باید برخورد این نیروها بصورت جدی و قاطع و باید از بهترین و کیفی ترین نیروها در پلیس ساختمانی اسفتاده بشود و همچنین این افراد باید از ناحیه شهرداری ها حمایت شوند زیرا ممکن است دچار تهدید خطر بشوند.
هادی زاده در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل ستادی مشخص برای مبارزه با معضل ساخت وساز غیر مجاز خبرداد و اظهار کرد: ستاد اصلی هر 15 روز جلسه ای را در جهت برخورد و کنترل ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان تشکیل می دهند و ستاد فرعی در این بخش در 7 شهر به ریاست شهرداران تشکیل می شوند و در این رابطه گروهی در فرمانداری مستقر شده اند که امکانات و نیرو در اختیار این ستادها قرار دهند که نظارت بر این 7 شهر در شهرستان وجود داشته باشد.
وی افزود: در این رابطه نیز با مسئولان حراست های شهرداری ها جلسه ای داشتیم و قرار شده است که به این امر کمک بکنند و دادستان شهریار نیز یک شعبه برای مبارزه با این معضل اختصاص داده اند که پرونده های مربوط به ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان در این شعبه رسیدگی شود.
فرماندار شهریارادامه داد: مصالحی که در ساخت و سازهای غیرمجاز استفاده می شود باید نیروهای پلیس ساختمانی آنها را جمع آوری کنند و باید مقابل ورود مصالح را برای این منظور بگیرید و همچنین دهیاران و روسای شوراها باید به ما اطلاع رسانی کنند و باید اخبار در این رابطه را به روز به ما منعکس کنند.
هادی زاده تصریح کرد : دستگاههای خدمات رسان با تحقیقات لازم خدمات ارائه دهند و با آگاهی کامل مقابل ساخت و سازهای غیرمجاز را بگیرند و همچنین در بحث صدور پروانه های ساخت و ساز باید امور اداری آن توسط مراجع ذی ربط انجام بگیرد تا از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری کنند و شهرداران باید در اقدامی صدور پروانه ها را در کم ترین زمان انجام دهند که این امر در بخش ساخت و ساز موثر است.
وی بیان کرد: باید تمام اطلاعات در اختیار ستاد ساخت و ساز قرار بگیرد تا در جریان کامل امور باشیم و همچنین درخصوص شهرک سازی ها و دیوارکشی باغات باید مراجع ذیربط نظارت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/