مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با وجود بارش برف در اکثر مناطق این استان، هم اکنون تمامی راه های استان چهارمحال و بختیاری باز است و تردد خودروها در محورهای مواصلاتی جریان دارد.

شهرام ندیمی افزود: اکیپ های راهداری از شامگاه گذشته تاکنون در محورهای اصلی و فرعی استان چهارمحال و بختیاری آماده باشند.
وی گفت: هم اکنون ارتفاع برف در گردنه های "شاه منصوری و شیخ علیخان" در شهرستان کوهرنگ به 50 سانتیمتر می رسد.
به گفته وی، ضروری است رانندگان هنگام تردد از گردنه های شمالی استان چهارمحال و بختیاری، خودروهایشان را به زنجیر چرخ و دیگر وسایل و تجهیزات ایمنی و زمستانی مجهز کنند.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری به شهروندان توصیه کرد؛ در صورت امکان از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند.
ندیمی گفت: هم اکنون 39 اکیپ راهداری با تجهیزات کامل در مسیرهای کوهستانی و پرتردد استان چهارمحال و بختیاری مستقر هستند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.