میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان برای تامین گوشت مرغ موردنیاز روزهای پایانی سال و ایام نوروز ۳۱ درصد بیشتر شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:  از جوجه ریزی یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در بهمن امسال ، ۲ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ برای ایام نوروز تولید شده است.

طغرلی افزود : توزیع گوشت مرغ در بازار آغاز شده است و تا اواسط فروردین سال آینده ادامه دارد.

وی گفت : از هر یک میلیون قطعه مرغ تحویلی به کشتارگاهها هزار و ۶۰۰ تن گوشت تولید و به بازار عرضه می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : با این میزان مرغ تولید شده هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.

اکنون ۲۷۴ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی پنج میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره در هرمزگان فعال است.

معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت : برای تامین نیاز مهمانان نوروزی ذخیره سازی مرغ نیز در حال انجام است.

قاسمی افزود : برای ایام نوروز ۲ هزار تن گوشت مرغ در حال ذخیره سازی است که این میزان مازاد بر نیاز استان است.

در هرمزگان روزانه ۶۰ تن گوشت مرغ مصرف می شود./س

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.