دکتر عبدالرسول پور عباس رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: باید به سمتی برویم که در آیندهای نزدیک در استان خوزستان امکانات خدادادی به دست جوانان خوزستانی به بهرهبرداری برسد چرا که استان خوزستان پتانسیل بالایی برای ایجاد مراکز علمی کاربردی دارد و در مسیر آموزشهای مهارتی این استان باید به جایگاهی برسد که حتی در مقایسه با تهران، استان نخست کشور باشد.
وی گفت: در استان خوزستان 34 مرکزعلمی کاربردی راهاندازی شده است که هنوز در مقایسه با تهران 150 مرکز کمتر دارد این در حالی است که تهران تنها در چند حوزه فعالیت می کند اما خوزستان در حوزه های نفت، سد، نیروگاه، پالایشگاه، پتروشیمی، نیشکر، کشت و صنعت و شیلات پتانسیل بالایی برای راه اندازی مراکز علمی کاربردی دارد.
وی با بیان اینکه رویکرد مهارت محور بودن دورههای دانشگاه علمی کاربردی به علت توجه ویژه به اشتغال و درآمد مردم است خاطر نشان کرد : آموزشهای مهارت محور باعث ارتقای کیفیت و اثرگذاری در اقتصاد کشور میشود.
وی افزود: مراکز علمی و کاربردی کاملا تخصصی هستند به عبارت دیگر این مراکز رشته های زیادی ندارند اما به طور ویژه در حوزه تخصصی فعالیت می کنند بنابراین نیاز به تنوع و تعدد مراکز است.
انتهای پیام/