دبیر جامعه اسلامی دانشگاه یزد در یادداشتی به مقوله جنگ نرم و لزوم مقابله با آن پرداخته، و راه‌کارهای لازم را در این زمینه ارائه داده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، "عبدالرضا هدی‌زاده" دبیر جامعه اسلامی دانشگاه یزد در یادداشتی به مقوله جنگ نرم و لزوم مقابله با آن پرداخته، و راه‌کارهای لازم را در این زمینه ارائه داده است.

تئوری جنگ نرم زمانی مطرح شد که طرح جنگ سخت و مبارزه مستقیم با واکنش ملت‌ها با مقاومت آن‌ها روبه‌رو شد و کمتر نتیجه گرفت. لذا دشمن به صورت کاملا نرم برای شکستن مقاومت مردم کمر به کار بسته و با تاثیرگذاری بر افکار و اندیشه‌ها و عادی نشان‌دادن سیاست‌های کشورهای غربی به اهداف شوم خود برسند.
 
زمانی که متفکرینی چون "جوزف‌ نای" و "جین شارپ" به مقوله جنگ نرم می‌پرداختند؛ هدف‌شان فروپاشی نظام‌های سیاسی مخالف ایدئولوژی لیبرال‌دموکرات بود که امروزه این نظریه آن‌ها کاملا مورد استفاده مستکبران قرار گرفته است.
 
با شکست روزافزون دشمنان این مرز و بوم در جنگ سخت و همچنین گرفتاری آن‌ها در بحران‌های اقتصادی و فرهنگی، امروز کشورمان را در معرض شدید تهاجم فکری و فرهنگی قرار داده‌اند. در مقابل این تهاجم از خارج، برخی مسئولان احساس ضعف و عقب‌ماندگی کرده و راه را برای ورود تفکرات ضدانسانی و ضدالهی غربی باز می‌کنند. نمونه این امر را می‌توان در حمایت مسئولان فرهنگی کشور از فیس‌بوک و فیلم‌ها و روزنامه‌های مخالف ارزش‌های حاکم در کشور و عدم حمایت از هنرمندان انقلابی به خوبی مشاهده کرد.
 
هم‌چنان که رهبر معظم انقلاب، شعار امسال را مبتنی بر" اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" مقرر کرده‌اند، لزوم اهمیت به جنگ نرم اقتصادی و فرهنگی که کشورمان را بیش از پیش مورد هجمه قرار داده است، به چشم می‌آید.

ابزار جنگ نرم، رسانه‌ها و مطبوعات و دانشکده‌های علوم انسانی هستند و تا زمانی که جبهه حزب‌الله نتواند بر دیکتاتوری رسانه‌ای جهان که در دست صهیونیست‌هاست غلبه پیدا کند، در این بخش صرفأ مدافع باقی می‌ماند و آن‌چنان که باید نمی‌تواند افکار را مدیریت کند. زمانی که رسانه‌های مهاجم دست به تخریب عقاید زده و مغزهای متفکر را اسفنجی و پوچ می‌کنند، دیگر نمی‌توان انتظار رشد و پیشرفت درون‌زا را از این مغزهای کنترل‌شده توقع داشت.
 
برعکس بسیاری که فکر می‌کنند، هدف از گلوله‌باران فکری توسط غرب، توده مردم هستند. به نظر می‌رسد هدف اصلی دشمنان تاثیرگذاری بر افکار و عقاید نخبگان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور است، چراکه وقتی دشمن موفق می‌شود یکی از خواص ما را منحرف کند راه را برای انحراف بسیاری از مریدان و پیروانش روشن می‌سازد.

زمانی‌که دست دشمن از اغفال نخبگان کوتاه و نا امید شود، شروع به نخبه‌سازی می‌کند؛ مثلا مرجع تقلید تقلبی می‌سازد. همانند آن‌چه که درفتنه88 رخ داد.

نهایتا راه حل مقابله با جنگ نرم در دو مسئله خلاصه می‌شود، که یکی از آن‌ها آگاهی‌بخشی‌ و بصیرت‌دهی به مردم بوده، که اگر مردم شاخص درست را که همان گوش به فرمان بودن در برابر ولی فقیه است، را داشته باشند، هیچ به ظاهر قدرتی توان رویارویی با ملت ایران را نخواهد داشت. دوم بیدار بودن مسئولان فرهنگی کشور و آگاهی به شیوه‌های نوین مبارزه است، تا در مواقع لزوم و حتی پیش از هرگونه هجومی از سوی دشمن، راه‌کارهای مربوطه مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار