شهلا قنبری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دمای یخچال باید 4-0 درجه سانتیگراد بوده و گوشت تازه به فاصله 1 الی 2 روز مصرف گردد. به منظور نگهداری طولانی مدت گوشت را باید در کیسههای مخصوص فریزر ریخته (به اندازه هر وعده) و پس از تخلیه کامل هوای داخل بسته در آن را محکم ببندید و سپس آن را داخل فریزر قرار دهید.
وی افزود: گوشت چرخ کرده را تا 3 ماه میتوان در فریزر نگهداری نمود، بهتر است تاریخ ورود به فریزر را روی برچسب هر بسته نوشت تا مدت زمان نگهداری آنها قابل کنترل باشد.
قنبری تصریح کرد: انجماد سریع و در فریزر با دمای زیر 18- درجه سانتیگراد بهترین روش انجماد میباشد.
انتهای پیام/