به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، مدير منطقه پنج عمليات انتقال گاز با اعلام اين خبر گفت: اين منطقه با مهندسي معکوس و تهيه شناسنامه فني به سمت خودکفايي و بومي سازي تجهيزات مورد نياز خود قدم برداشته و تنها در 7 پروژه توانسته است اين مبلغ را صرفه جويي کند.
سعيد توکلي ادامه داد: بهره برداري از دستگاه تصفيه روغن، ارتباط شيرهاي 7، 8 و 20 خط چهارم در ايستگاه جهرم و امکان کارکرد روي خط هشتم، بازسازي ايستگاه تقويت فشار خاوران 4 و ... از جمله اين طرح ها به شمار مي رود.
وي با بيان اين که امسال روزانه بيش از 560 ميليون متر مکعب گاز از اين منطقه منتقل شده است گفت: اين منطقه به لحاظ راهبردي 75 درصد گاز کشور را منتقل مي کند.
وي تصريح کرد: علاوه بر حجم بالاي انتقال گاز، 20 درصد از سهم تاسيسات تقويت فشار و 33 درصد از توان توربين هاي شرکت انتقال گاز ايران در اين منطقه قرار دارد.
توکلي با اشاره به تدوين سيستمهاي IMS و CMS در اين منطقه گفت: با توجه به وظيفه انتقال ايمن، پاک و پايدار شرکت انتقال گاز ايران، مناطق دهگانه با اثربخشي، کارايي، تعميرات و نگهداري بهينه مي توانند به کاهش هزينه ها کمک کنند.
خطوط منطقه پنج عمليات انتقال گاز که در استانهاي فارس، بوشهر، کهگيلويه و بويراحمد و بخشي از خوزستان پراکنده است، گاز پالايشگاههاي عسلويه در منطقه پارس جنوبي، فجرجم در کنگان، دالان در فراشبند و پارسيان در خوزي مهر فارس را دريافت و از طريق خطوط لوله و تأسيسات تقويت فشار، به اقصي نقاط کشور و مبادي مصرف منتقل مي کند.
انتهای پیام/