پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص علت ضرورت مصرف تخممرغ برای افراد گفت: تخممرغ از پروتئین بسیار خوبی برخوردار است به طوری که یک عدد تخممرغ یا دوعدد سفیده تخممرغ یک واحد گوشت محسوب میشود.
وی اظهار داشت: پروتئین تخممرغ، پروتئین بسیار کاملی است و حتی اگر افراد گیاهخوارتخممرغ مصرف کنند نیاز پروتئینی آنان تأمین میشود.
این متخصص تغذیه گفت: مسئلهای که قبلا در رابطه با تخممرغ مطرح بود مبنی بر اینکه تخممرغ "کلسترول خون" را بالا میبرد در حالی که امروزه ثابت شده است که تخممرغ موجب جلوگیری از بالا رفتن کلسترول میشود بنابراین تخممرغ یک ماده غذایی بسیار کاملی است.
وی در ادامه گفت: سفیده تخممرغ حاوی پروتئین است و زرده آن حاوی چربیهای مفیدی است که قابل استفاده بوده و هیچ تأثیر مضری بر "کبد" ندارد.
وی در پایان گفت: مصرف 3 تا 4 عدد تخم مرغ در هفته توصیه میشود و بهتراست بیشتراز این تعداد تجاوزنکند ضمن اینکه این تعداد در کودکان و بزرگسالان یکسان است.
انتهای پیام/