کمبود روی در بدن، علاوه بر تأخیر در رشد و تأخیر در بهبود رخم، موجب اختلال چشایی و بویایی نیز می‌شود.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: روی عنصری ضروری برای بدن است چرا که عملکرد بیش از 200 آنزیم را در بدن تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه روی برای رشد سریع بافت‌ها موردنیاز است اظهار داشت: کمبود روی سنتز RNA  و DNA و پروتئین را به تعویق انداخته و در نتیجه تقسیم سلولی، رشد و ترمیم بافت‌ها را مختل می‌کند.

کمالوند تأکید کرد: کمبود روی در بدن، علاوه بر تأخیر در رشد و تأخیر در بهبود زخم، موجب اختلال چشایی و بویایی نیز می‌شود.

وی یادآور شد: خستگی ذهنی، کم اشتهایی و خشک شدن پوست نیز ممکن است در نتیجه کمبود روی به بوجود آید.

کمالوند گفت: البته مقادیر بالای روی در بدن نیز با عوارضی همراه است که به این موضوع نیز باید توجه کرد.

وی با اشاره به منابع غذایی حاوی روی، خاطرنشان کرد: گوشت، جگر، تخم‌مرغ و غذاهای دریایی به ویژه صدف دریایی و همچنین غلات کامل حاوی مقادیر خوبی از روی هستند که باید به صورت متعادل مورد مصرف قرار گیرند.

انتهای پیام/
برچسب ها: روی ، جگر ، اختلال ، چشایی ، بویایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار