زهرا اشرف زاده در گفت و گو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با بیان این که قرار است تا پایان امسال سایت این مرکز راه اندازی شود، گفت: در این صورت تمام اطلاعات و تحقیقات صورت گرفته از ری بر روی این پایگاه مجازی اینترنتی به نمایش در می آید و حتی کاربران می توانند به صورت مجازی آثار دیدینی و تاریخی –گردشگری ری را ببینند.
وی با بیان این که برای این سایت اینترنتی از دانشجویان، استاد های دانشگاه و صاحب نظران دعوت می شود تا اطلاعات و پایان نامه های مرتبط با ری شناسی را در اختیار این مجموعه قرار دهند، گفت: این پایگاه اینترنتی می تواند بانک اطلاعاتی و علمی – تحقیقاتی مناسبی برای معرفی و شناخت بیش تر و بهتر ری باشد، که بدون تردید جامعه علمی و دانشگاهی می توانند در این راستا کمک خوبی کند.
وی یکی از برنامه های اصلی این مرکز را کارآفرینی اجتماعی عنوان کرد و گفت: 4 غرفه دائم صنایع دستی در این مرکز دایر است که هم در بخش آموزش و هم فروش فعال هستند و شامل کلاس های سفال گری، خاتم، مینا، گلیم بافی، فرش و تابلو فرش، مشبک روی فلز، شمع سازی، تراش روی شیشه، نقاشی روی شیشه و ... می شود. که برخی از این کلاس ها ریگان بوده و برخی دیگر هزینه کمی دریافت می کنند.
مدیر مرکز ری شناسی با بیان این که کارآموزانی که در این کلاس ها ثبت نام و شرکت می کنند، کارآفرین هستند، گفت: این افراد پس از آموزش هایی که از طرف استادان خود می بینند، می توانند محصولات حاصل از هنر خود را تولید کرده و در همین غرفه ها به فروش برسانند.
وی از دیگر خدمات این مرکز را کتابخانه تخصصی ری شناسی اعلام کرد و گفت: این کتابخانه که عضویت در آن برای همه آزاد و البته رایگان است، دارای کتاب های ارزشمندی در حوزه های ری شناسی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و ... است که علاقه مندان می توانند همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح تا 16:30 عصر به منظور استفاده از کتابخانه مراجعه کنند.
به گفته اشرف زاده برگزاری کلاس هاس تئاتر، نمایش، شب شعر هفتگی و ... از دیگر برنامه های مرکز ری شناسی است.
گفتنی است این مرکز هم اکنون همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح تا 19 شب پذیرای استقبال علاقه مندان است و این ساعت در تابستان به 9 صبح تا 21 شب افزایش می یابد.
انتهای پیام/