برطبق نتایج پژوهش‌ها، مشاجره و اختلاف بین افراد به ویژه در خانواده‌ها، می‌تواند درمان و زمان بهبودی بسیاری از بیماری‌ها را با کندی مواجه کند.

محسن عابدینی‌نیا روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سلامتی تنها نبود بیماری جسمی و وضعیت مناسب فیزیکی بدن نیست، بلکه ابعاد وسیعتری نظیر بعد روحی و روانی، معنوی، شغلی و اجتماعی را نیز شامل می‌شود. 

وی تصریح کرد: هرگونه استرس، اضطراب، دلهره، ترس، مشاجره و نداشتن ارتباط مناسب با دیگران، می‌تواند بر روی جسم بدن نیز تاثیرات منفی برجای می‌گذارد. 

عابدینی‌نیا با بیان اینکه مشاجره و بگو مگو و اختلافات خانوادگی مشکلاتی شایع و مهم است، تاکید کرد: متاسفانه بسیاری از افراد جامعه که درگیر این مشکلات هستند، هیچگونه توجهی به عوارض آن ندارند که این موضوع می‌تواند سلامتی را با مشکلات فراوانی روبه‌رو سازد. 

وی یادآور شد: برطبق نتایج پژوهش‌ها، مشاجره و اختلاف بین افراد به ویژه در خانواده‌ها، علاوه بر ایجاد مشکلات جسمی و روانی، می‌تواند روند درمان و زمان بهبودی بسیاری از بیماری‌ها را با کندی مواجه کند. 

عابدینی‌نیا خاطرنشان کرد: براساس مطالعات انجام شده، بروز اختلاف، مشاجره و خصومت بین دو نفر به ویژه در بین زن و شوهر، بهبود بیماری را ممکن است تا چند روز به تاخیر بیندازد. 

وی گفت: هرگونه فشار روحی – روانی و عصبی، تاثیرات منفی بر روی جسم بدن می‌گذارد که این اثرات ممکن است در دراز مدت بر فرد عارض شده و در واقع فرد مبتلا به این عوارض و اثرات منفی هیچگونه توجهی نکند. 

عابدینی‌نیا تصریح کرد: بهتر است تا حد امکان از قرارگرفتن در شرایط پرتنش و استرس‌زا پرهیز کرد و به جای دعوا، خصومت و مشاجره با دیگران، به فکر تفاهم، کنارگذاشتن اختلافات و مشاجرات بود تا اینکه از لحاظ روحی – روانی و جسمی سلامتی بیشتری نصیب ما شود. 



انتهای پیام/
برچسب ها: مشاجره ، درمان ، استرس ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.