مجید حسن قمی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر سبزیجات و میوههای حاوی آلودگی وارد دستگاه گوارش شوند و حاوی تخم انگل باشند، برای بدن مشکل ایجاد میکند.
حسن قمی افزود: از علائم این ویروسها و آلودگیها، اسهال و استفراغ است و همچنین باعث مسمومیتها میشود. باکتریهای فاسد کننده غذا هم اگر وارد بدن شوند بیماری زا هستند.
وی اذعان داشت: سموم و کودهای شیمیایی باعث مسمومیت میشوند و نیترات و نیتریت در کبد تجمع پیدا میکند و بعد ممکن است ایجاد سرطان کند.
این کارشناس تغذیه گفت: بهترین راه ، آموزش صحیح کشاورزان است که از چه سمومی برای محصولات خود استفاده کنند.
این کارشناس ارشد تغذیه در پاسخ به سوال خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا محصولات غذایی ارگانیک میتواند جایگزین خوبی باشد یا خیر گفت: بله محصولات ارگانیک بسیار مفید هستند، چرا که مشکلات انتقال سموم را در بدن ندارند و این خود یکی از مهمترین عامل بروز بیماریهاست که با مصرف ارگانیکها از بین میرود.
انتهای پیام/