محمدابراهیم امامی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: اگر انتظار داریم تغییرات مثبت و مفیدی در داوری کشتی ایران رخ دهد باید از همان ابتدا همه چیز قانونمند و با برنامهریزی مدون و منظم انجام شود تا در ادامه راه مشکلات به حداقل برسد.
رئیس جدید کمیته داوران فدراسیوت کشتی در پاسخ به این سوال که چه برنامههایی را کمیته داوران در اولویت کار خود دارد گفت: ما برنامه های خود را با 2 نگاه تدوین کردیم یکی سال جدید میلادی که هم اکنون در حال اجراست و یکی هم سال آینده شمسی، که در سال 93 نیز اهداف مورد نظر خود را دنبال خواهیم کرد.
امامی افزود: چیدمان داوری برای مسابقات داخلی و اعزام به رقابتهای برون مرزی یکی از مواردی است که به آن سرو سامان اساسی خواهیم داد تا از این پس از ظرفیت همه داوران بینالمللی استفاده شود و آنها نیز تلاش بیشتری برای اتقاء درجه خود داشته باشند.
داور درجه یک بین المللی کشتی کشورمان با اشاره به جایگاه داوری ایران در جهان تاکید کرد: جایگاه داوری کشتی ایران باید در دنیا ارتقاء یابد چرا که کشتی ورزش اول کشورمان است.ما هم اکنون یک داور المپیکی بیشتر نداریم اما برنامه ریزی ما طوری است که در آینده باید حداقل این تعداد به 3 عدد برسد،ضمن آنکه از رشد داوری سایر درجات نیز غافل نخواهیم شد.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی های کمیته داوران به صورت کوتاه،میان و بلند مدت خواهد بود که برای هر کدام از آنها سرفصل های مشخصی تهیه و تدوین شده که به اعتقاد من اگر طبق این برنامه حرکت کنیم در آینده داوری ایران حرف های زیادی در جهان برای گفتن خواهد داشت.
امامی در ادامه با اشاره به داوران جوان عنوان کرد: در سال های دور داوران بزرگی از کشورمان بودند که در تصمیم گیری های فدراسیون جهانی کشتی نقش موثری داشتند اما متأسفانه هم اکنون ما نه تنها صاحب کرسی در فیلا نیستیم بلکه جایگاه مناسبی هم نداریم،به همین منظور میدان دادن به داوران جوان مستعد یکی از مهترین بخش هایی است که به آن خواهیم پرداخت تا در نهایت همچون گذشته داوری ایران هم سهم مهمی در تصمیمات فیلا داشته باشد.
وی درباره وظیفه شواری داروی نیز اظهار داشت: سیاست ها و استراتژی های که باید در داوری اعمال شود توسط این شورا انجام می شود به طوری که طرح هایی را که رئیس کمیته داوران در جهت پیش برد اهداف داوری ارائه می دهد در جلساتی که هر یک ماه یک بار با حضور اعضای شورا و رئیس انستیتو بین المللی کشتی تشکیل می شود مورد بررسی وتجزیه وتحلیل قرار می گیرد و در نهایت پس از تصویب به اجرا در می آید.
امامی در پایان خاطرنشان کرد: از اعتماد رسول خادم و سایر مسئولان فدارسیون کشتی تشکر می کنم و امیدورام به کمک دوستداران کشتی بتوانم تا زمانی که در پست رئیس کمیته داوران هستم آنچنان کار کنم که شرمنده این عزیزان نشوم و در در نهایت داوری ایران به جایگاهی که شایسته اش است برسد.
انتهای پیام/