فرماندار سلماس گفت: شهرستان سلماس از نظر تولید گوشت قرمز رتبه سوم را در آذربایجان غربی به خود اختصاص داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، مرتضی نظری اظهار داشت: حدود 30 هزار نفر دامدار در سلماس فعالیت می‌کند.

وی افزود: این شهرستان از نظر تولید گوشت قرمز رتبه سوم را با 6 هزار تن و رتبه چهارم را از نظر تولید گوشت سفید به خود اختصاص داده است.

فرماندار سلماس گفت: نظارت بر عملکرد دامداران از طریق روش‌های مختلف انجام می‌شود که شامل بازدیدهای دوره‌ای یا موردی بوده که توسط کارشناسان اداره تولیدات دامی و یا شرکت‌های خدمات فنی و مشاوره‌ای انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: این بازدیدها در زمینه‌های صدور و تمدید پروانه بهره‌برداری، صدور پروانه نظام صنفی، پروژه اصلاح نژاد دام سبک، ست‌لین و بهداشت شیر خام و... است.

نظری خاطرنشان کرد: نظارت بر عملکرد بیماری‌های دام توسط 11 دامپزشک در بخش خصوصی و بخش دولتی انجام می‌شود.

وی در خصوص وضعیت نهاده خوراک دام و طیور در بازار، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود دو واحد تولید خوراک دام در این شهرستان از لحاظ تولید مشکل چندانی وجود ندارد.

نظری یادآور شد: سرانه مصرف گوشت قرمز در سلماس حدود 15 کیلوگرم و گوشت سفید نیز حدود 23 کیلوگرم در ماه است.

انتهای پیام/م
برچسب ها: ارومیه ، سلماس ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.