به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، مرتضی نظری اظهار داشت: حدود 30 هزار نفر دامدار در سلماس فعالیت میکند.
وی افزود: این شهرستان از نظر تولید گوشت قرمز رتبه سوم را با 6 هزار تن و رتبه چهارم را از نظر تولید گوشت سفید به خود اختصاص داده است.
فرماندار سلماس گفت: نظارت بر عملکرد دامداران از طریق روشهای مختلف انجام میشود که شامل بازدیدهای دورهای یا موردی بوده که توسط کارشناسان اداره تولیدات دامی و یا شرکتهای خدمات فنی و مشاورهای انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: این بازدیدها در زمینههای صدور و تمدید پروانه بهرهبرداری، صدور پروانه نظام صنفی، پروژه اصلاح نژاد دام سبک، ستلین و بهداشت شیر خام و... است.
نظری خاطرنشان کرد: نظارت بر عملکرد بیماریهای دام توسط 11 دامپزشک در بخش خصوصی و بخش دولتی انجام میشود.
وی در خصوص وضعیت نهاده خوراک دام و طیور در بازار، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود دو واحد تولید خوراک دام در این شهرستان از لحاظ تولید مشکل چندانی وجود ندارد.
نظری یادآور شد: سرانه مصرف گوشت قرمز در سلماس حدود 15 کیلوگرم و گوشت سفید نیز حدود 23 کیلوگرم در ماه است.
انتهای پیام/م