کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: عَرَق مرزه را تقویت کننده مناسبی برای دستگاه گوارش و درمان ناراحتی های تنفسی می دانند.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: اعضای هوایی شاخه های برگدار و گلدار مرزه ارزش دارویی دارند.

وی تشریح کرد: به غیر از مصرف به صورت سبزی تازه از دَم کرده مرزه نیز استفاده می شود.

نقشی ادامه داد: کارشناسان مخلوط مرزه با عسل را ترکیبی مناسب برای از بین بردن زردی رُخسار می دانند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: استفاده از دَم کرده مرزه برای تسکین دردهای سیاتیک و همیطور رُماتیسم تاثیرگذار خواهد بود.

وی اظهار داشت: مالیدن مخلوط آب مرزه با عسل نیز برای تسکین درد موثر است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: عَرَق مرزه برای رفع بدبویی بدن قابل توصیه است.

وی ضمن بازگو نمودن نحوه استفاده از عَرَق مرزه گفت: یک فنجان عَرَق مرزه در یک لیوان آب سرد موثر خواهد بود.

نقشی با اشاره به تسکین دندان درد با مرزه تاکید کرد: برای تسكین درد دندان مرزه را در دهان جویده یا این كه از دَم كرده آن مَزمَزه نمود./س
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: مرزه ، دستگاه ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.