وی ادامه داد: معتقدیم که انتشار فرهنگ بسیج جهادی و محرومیتزدایی مدیون تلاشهای رسانه، جراید و مطبوعات بوده و اگر همه این تلاشها از طریق رسانه به صورت درستی منعکس شود، امکان فرهنگ سازی فراهم خواهد بود.
عزیزی تصریح کرد: فرهنگسازی یکی از الزامات مردمی کردن امور بوده بحثی که می تواند در عوامل اقتصادی به ویژه اقتصاد مقاومتی راهگشا باشد، همین فرهنگ سازی و نهادینه کردن است.
وی با اشاره به اینکه بسیج یک ارگان مردم محور است،افزود: ما خوب می دانیم که فرهنگسازی بیش از هر چیز دیگری می تواند در مواجهه با پدیده ها نائل آید.
رئیس سازمان بسیج سازندگی در تشریح عناوین مباحث امروز خود گفت: مباحث امروز پیرو سه بخش اقدامات انجام شده، اولویت ها و سطح انتظارات بسیج سازندگی مطرح می شود.
وی اضافه کرد: از سال 86 تا 92 بالغ بر 87572 پروژه عمرانی انجام گرفته و عموم این پروژهها در مناطق محروم و با کمترین حمایت دولتی اجرایی شده است.
عزیزی خاطرنشان کرد: در حوزه بهسازی و زیباسازی مدارس با اقدام 163713 دانش آموز بالغ بر 7604 مدرسه بهسازی و زیباسازی شده است.
وی با توجه به آموزش های فنی و حرفه ای بسیج سازندگی ادامه داد: در مجموع 38431 نفر در 23 استان تحت این آموزش ها قرار گرفته اند.
ریاست سازمان بسیج سازندگی در مورد تیم های بهداشتی و درمانی و همچنین استقرار بیمارستان صحرایی تشریح کرد: 4655 مورد اعزام تیم بهداشتی درمانی عمومی و تخصصی به روستاها و 28 مورد استقرار بیمارستان صحرایی در 9 ماه امسال صورت گرفته است.
عزیزی با توجه به اعزام جهادگران افزود: از ابتدای سال 92، 117 هزار و 2 نفر در اردوهای جهادی حضور داشتند.
وی مبنی بر فعالیتهای اقتصادی و عملکرد در راستای اقتصاد مقاومتی این سازمان گفت: بسیج سازندگی از گذشته وارد مباحث اقتصادی شده است و شناخت حوزههای فشار اقتصادی و تحتالشعاع قراردادن آن از عملکردهای جریانساز سازمان بسیج سازندگی بوده است.
این مقام مسئول سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: در حوزه آبزیان، مرغ، گوشت، تخممرغ و حوزههای کشاورزی باکمک مردم فعالیتهایی صورت گرفته که از آن میتوان به هزار و 689 مورد، احداث حوضچههای بتنی پرورش ماهی، هزار و 249 واحد پرورش مرغ بومی، راهاندازی سه هزار و 740 مورد کارگاههای تولید کود ورمی کمپ و ست و و 281 واحد پرورش سایر ماکیان و ... اشاره کرد، این موارد میتواند مبنایی در جهت راهبردهای اقتصادی باشد که از بیانات مقام معظم رهبری نشات گرفته است.
عزیزی در مورد اولویتها و برنامههای آتی سازمان مطبوعش گفت: اولین و مهمترین اولویت این سازمان ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای بسیج سازندگی بوده که معتقدیم یکی از راههای این پیشرفت میتواند معطوف به برقراری روابط بهتر با وزارتخانهها، ارگانها و دستگاههای اجرایی باشد و از دیگر شاکلههای ارتقا میتوان به بهرهگیری بهتر از ظرفیتهای بسیج سازندگی اشاره کرد.
وی اضافه کرد: مهمترین رسالت سازمان بسیج سازندگی را لبیک به مقام معظم رهبری معرفی کرد.
عزیزی اولویتهای کاری را متناسب با امکانات جامعه امکانپذیر دانست و افزود: برای سالهای آینده فعالیتهای خود و سازمان بسیج سازندگی را براساس نیازهای جامعه در نظر خواهیم گرفت و اجرای پروژههای نیمهتمام از اولویتهای مهم این سازمان خواهد بود.
رئیس سازمان بسیج مستعضفین کمک به دولت را به عنوان یک وظیفه در نظر گرفت و اشاره کرد در راستای کمک به دولت بسته اقتصاد مقاومتی را تهیه و آمادهسازی کردهایم.
وی انتظارات ارگان خویش را پذیرفتن قابلیتهای ارزنده بسیج و باور داشتن به این ارگان مردمی معرفی کرد و در پایان گفت: پشتیبانی از بسیج سازندگی انتظار به حقی بوده و همواره باید از دیگر ارگانهای بسیج به ویژه بسیج مستضعفین حمایت جامع و کاملی شود.
انتهای پیام/