مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: آلایندگی معادن و کوره های گچ و آهک شرق اصفهان تهدیدی برای مرکز استان است وباید هر چه زودتر تعطیل شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، محمدحسین شاملی به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی از 15 اسفند، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از زمان تایید آلایندگی این واحدها در جلسه شورای برنامه ریزی استان 3 سال می گذرد ولی هنوز محلی برای انتقال آنها جانمایی نشده و پروانه بهره برداری آنها نیز تمدید شده است.

وی افزود: تنها دو معدن گچ موجود در شرق اصفهان به عنوان نمونه، حدود هفت هزار هکتار از زمین های منطقه را تخریب و به بیابان تبدیل کرده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تهیه طرح مدیریت جنگلهای دست کاشت در سطح 9هزار و 234 هکتار، اجرای طرح مدیریت جنگلهای دست کاشت در سطح 316 هکتار، نهالکاری در سطح 220 هکتار و حفاظت از تاغزارهای استان در سطح 300 هزار هکتار را از مهمترین اقدامات این اداره کل در سال جاری برشمرد.
وی اضافه کرد: همچنین پیگیری ها برای اجرای طرح ترسیب کربن در منطقه ورزنه به مساحت 70 هزار هکتار در مرحله امضا تفاهم نامه و مبادله موافقتنامه استانی است.
به گفته وی با اجرای این طرح پنج هزار نفر جمعیت در قالب یکهزار خانوار بهره مند می شوند.
شاملی با اشاره به طرح ملی توسعه زراعت چوب در استان افزود: برای اجرای این طرح با استفاده از پساب فاضلاب با همکاری شرکت آبفای استان اصفهان در سطح 58 هکتار عملیات آزمونه آغاز شده است.
وی افزود: در زمینه اداره مرتع نیز در سال جاری کنترل کوچ و جلوگیری از ورود زودهنگام به مراتع ییلاقی در سطح یک میلیون و 900 هزار هکتار با تجهیز 14 پایگاه ثابت در شهرستانهای سمیرم، شهرضا، لنجان، نجف آباد، چادگان، فریدن، فریدونشهر و گشت های سیار، قرق مراتع در سطح دوهزار و 101 هکتار انجام شده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: همچنین در زمینه اداره مرتع اجرای یکهزار هکتار عملیات بذرکاری با گونه بادام در محدوده معادن تخریب شده شهرستان اردستان و تولید بذر به میران 15 تن از محل ایستگاههای واگذار شده این بذور برای احیای عرصه های منابع طبیعی به صورت مشارکتی در اختیار بهره برداران قرار گرفته است.


انتهای پیام

برچسب ها: اصفهان ، هفته ، منابع ، طبیعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.