زهره غلامی نژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: کپک نان نوعی قارچ است که معمولا در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب رسانده و باعث ایجاد طعم بد در نان می شود اما کپکها دارای جایگاه خاصی در صنعت می باشند و میتوانند بقایای گیاهان و جانوران را تجزیه کنند.
غلامی نژاد افزود: اگر قسمتی از نان کپک زد دیگر نباید بقیه قسمتهای سالم نان را مصرف کرد بهترین روش ، روشی قدیمی است که پس از بیرون آوردن نان از تنور به میخ می آویختند تا به تدریج حرارت از دست دهد .گذاشتن نان داغ در پلاستیک و نایلون باعث تولید رطوبت بیشتر برای نان و کپک زدن سریع تر نان میشود بنابراین بهترین روش این است که پس از خنک شدن جزئی نان آن را داخل پارچه تمییزی گذاشت و خوب پیچید.
انتهای پیام/