برگزیدگان بخش "تجلی اراده ملی" سی و دومین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران حاضر در تالار شمس؛ برگزیدگان "تجلی اراده ملی" سی و دومین جشنواره فیلم فجر جمعه شب در مراسم اختتامیه این بخش با حضور "شهیندخت مولاوردی" معاون امور زنان ریاست جمهوری، "حجت الله ایوبی" رییس سازمان سینمایی، "علیرضا رضاداد" دبیر جشنواره، و هنرمندان چون "نرگس آبیار"، "مریلا زارعی"، "منوچهر شهسواری"، "هومن سیدی"، "حبیب اللهیاری" ، "احمدرضا درویش" و محمدمهدی عسگرپور مورد تقدیر قرار گرفتند.

بنابر این گزارش؛ برگزیدگان بخش اراده ملی جشنواره سی و دوم به شرح زیر اعلام شد:

جایزه بهترین مدیریت تولید فیلم از سوی انجمن مدیران تولید سینمای ایران به سیدعلی قائم مقامی به خاطر مدیریت تولید فیلم‌ها «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا و «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش اهدا شد.

همچنین بنیاد شهید و امور ایثارگران جایزه اصلی خود شامل لوح تقدیر و تندیس را به تهیه‌کنندگان فیلم «شیار ۱۴۳» ابوذر پورمحمدی و محمد حسین قاسمی به دلیل پرداختن به ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال مفهوم انتظار مادران شهدا و شخصیت پردازی مناسب اهدا کرد.

همچنین هیات‌داوران روزنامه فرهیختگان جایزه خود را به واسطه توجه خاص به مقوله اصلاح الگوی رفتارهای اجتماعی، تبادل فرهنگی، دغدغه‌های نسل جوان، عشق و کرامت انسانی با فرمی روایی و ریتمی مناسب در کنار بازی گرفتن بسیار خوب، روان و یک دست از بازیگران که موجب تولید یک اثر ماندگار، جذاب و پر کشش شده است به جمشید محمودی کارگردان فیلم «چند متر مکعب عشق» اهدا کرد.

«شیار ۱۴۳» به کارگردانی نرگس آبیار جایزه سازمان بسیج جامعه زنان کشور و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی (جشنواره روستا) را از آن خود کرد.

هیات داوران سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی (جشنواره روستا) تندیس، دیپلم افتخار و جایزه جشنواره روستا را در بخش تجلی اراده ملی به کارگردان فیلم «شیار ۱۴۳» نرگس آبیار اهدا کرد.

همچنین هیات داوران سازمان بسیج دانشجویی جایزه خود را به ابراهیم حاتمی کیا کارگردان فیلم «چ» اهدا کرد.

سازمان بهزیستی هم جایزه و تقدیر ویژه خود را از هومن سیدی نویسنده و کارگردان فیلم «سیزده» به خاطر نگاه و اهمیت به انسجام جایگاه خانواده و لزوم توجه به امور فرزندان آسیب پذیر در راستای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه به عمل آورد.

سازمان غذا و دارو هیات داوران لوح سپاس خود را به دلیل نماد سازی مصرف منطقی دارو و سلامت روانی در فیلم «میهمان داریم» به محمد مهدی عسگرپور تقدیم کرد.

هیات داوران ستاد اقامه نماز هم ضمن اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان فیلم «چ» جایزه اصلی خود را به نرگس آبیار کارگردان فیلم«شیار ۱۴۳» اهدا کرد.

هیات داوران ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز جایزه ویژه خود را به دلیل توجه به مقوله اعتیاد به مواد محرک و تاثیر آن بر حریم خانه و خانواده و اثرات سوء آن بر فرد مصرف کننده، به سعید آقاخانی کارگردان فیلم سینمایی «لامپ ۱۰۰» تقدیم کرد.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران لوح تقدیر خود را به خاطر تلاش‌های کارگردان فیلم «چ» به ابراهیم حاتمی کیا اهدا کرد و لوح تقدیر و جایزه ویژه خود را به کارگردان فیلم «رستاخیز» احمدرضا درویش داد.

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران جایزه ویژه این دوره از جشنواره را به علت تلاش برای تقویت ارزش‌های دینی و ملی در آثار سینمایی و توجه به برجستگی‌ها و زیبایی‌های تلاش ملت ایران در ۲۷ سال گذشته بویژه دوران دفاع مقدس و نمایشی اصیل و واقعی از فداکاری‌ها و از خودگذشتگی‌های مادران بزرگوار شهدا تقدیم به فیلم «شیار ۱۴۳» و کارگردان آن نرگس آبیار تقدیم کرد.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح (پژوهشکده اندیشه دفاع وزارت دفاع) ضمن تقدیر از فیلم های «چ» و «مهمان داریم» که ابعاد ارزشمندی از زندگی شهدا و خانواده‌های آنان را به تصویر کشیده اند، با توجه به محتوا و فرم (فنی و هنری)، فیلم «شیار ۱۴۳» را به عنوان اثری با بیشترین تطابق با معیارهای ساخت درونی قدرت ملی معرفی و جایزه خود را به کارگردان این فیلم نرگس آبیار تقدیم کرد.

معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ضمن تقدیر از دو فیلم «آذر، شهدخت،پرویز و دیگران» ساخته بهروز افخمی و فیلم «با دیگران» ساخته ناصر ضمیری، جایزه خود را به شرح زیر اعلام کرد: تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی به نرگس آبیار، به‌خاطرکارگردانی فیلم «شیار ۱۴۳» و همچنین بخاطر روایت تاثیرگذاری صبوری مادری که در برخورد با خبر اسارت و شهادت فرزندش، یاد نقش و سهم تاریخی زنان در ایام دفاع مقدس را به خوبی زنده می‌کند و همچنین بخاطر هدایت قابل تقدیر بازیگران نقش‌های اصلی فیلم.

تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی به رخشان بنی اعتماد، به خاطر کارگردانی و تهیه‌کنندگی فیلم ارزشمند «قصه‌ها» و همچنین سال‌ها استمرار و موفقیت در به تصویر کشیدن مسایل ویژه زنان در عرصه اجتماع و خانواده.

هیات داوران معاونت فرهنگ عمومی معاونت فرهنگی قوه قضائیه نیز جایزه خود را به خاطر بها دادن به مفهوم و ذات هنر متعالی به لحاظ نگاه شریف و انسانی به حامیان راستین انقلاب اسلامی و نگاه هنرمندانه و آمیخته با آموزه‌های اخلاقی به ساحت خانواده به منوچهر محمدی تهیه کننده فیلم «مهمان داریم» اهدا کرد.

واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز آثار مرتبط با مقوله‌ی اهدای عضو سی و دومین جشنواره‌ی فیلم فجر، جایزه‌ی مقام برتر خود را به دلیل پرداختن دقیق و اصولی به مقوله‌ی اهدای عضو به فیلم «ساعت صفر» به تهیه‌کنندگی جواد نوروز بیگی به دو کارگردان جوان این اثر، آزاده نوزادمقدم و حسین سلامت تقدیم کردند.

کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین هیات داوری بخش فلسطین و مقاومت به نمایندگی از کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین،ضمن سپاس وتقدیر از «چ» و «شهابی از جنس نور» به لحاظ مضمون و محتوا، فیلم سینمایی «روزگاری عشق و خیانت» اثر داوود بیدل را که به وجه مهمی از ابعاد ناپیدای فعالیت‌های صهیونیستی در عرصه اقتصاد و تاریخ این مرز و بوم می پردازد، اثر برگزیده خود اعلام کرد.

ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند (ستاد دیه کشور) ضمن تحسین از آزیتا موگویی در به تصویر کشیدن سوء استفاده برخی از افراد در اخذ حکم الهی دیه در فیلم «تراژدی»، فیلم سینمایی «حق سکوت» به تهیه‌کنندگی سیدرضا میرکریمی و کارگردانی محمدهادی نائیجی را به دلیل پرداختی مستند به عواقب تلخ مربوط به زندگی محکومان مالی، شایسته تقدیر و اهدای جایزه دانست.

معاونت و سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران با هدف جلب توجه فیلم‌سازان به موضوع ترافیک و قدردانی از کارگردانانی که این مهم را به صورت نسبی در فیلم های خود مورد توجه قرار داده‌اند ، جایزه خود را در حوزه توجه به فرهنگ ترافیک به حامد محمدی کارگردان فیلم«فرشته‌ها با هم می آیند» اهدا کرد و جایزه دیگر خود را در حوزه توجه به حمل و نقل عمومی به سید رضا میرکریمی کارگردان فیلم «امروز» اهدا کرد.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هم ضمن تقدیر از تلاش سیدرضا میرکریمی تهیه‌کننده و کارگردان فیلم سینمایی «امروز» جایزه خود را به او اهدا کرد.



رییس سازمان سینمایی گفت: نگران هستم که امید اهالی فرهنگ و هنر تبدیل به ناامیدی شود و آرزو نمی کنم که در جایگاه من باشید چرا که مدیریت بسیار حرفه سختی در حوزه سینما محسوب می شود.

دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر گفت: نهادها و سازمان ها با استفاده از ظرفیت های سینمایی در جهت پیشبرد اهداف کشور گام بردارند.

"شهیندخت مولاوردی" معاون امورزنان ریاست جمهوری در مراسم تجلی اراده ملی سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرد.




انتهای پیام/ اس

برچسب ها: سینما ، جشنواره ، فیلم ، فجر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار