دولت با ارائه تسهیلات به تولید کنندگان می‌تواند نقدینگی را در بخش تولید تسهیل و زمینه افزایش تولید، برای صادرات را فراهم کند.

حمیدرضا ترقی کارشناس امور بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، افزود:‌ بالا رفتن هزینه‌های تولید، تحریم‌های اقتصادی، پایین بودن کیفیت تولید از دلایل کاهش صادرات خواهد بود.
 
وی تصریح کرد: چنانچه قیمت تمام شده کالا به گونه‌ای افزایش یابد که قدرت رقابت در عرصه خارجی و بین‌المللی در مقابله با تولیدات دیگر کشورها را نداشته باشد، روند صادرات کاهش خواهد یافت.
 
این کارشناس امور بین‌الملل با بیان اینکه عدم انجام تعهدات صادر کننده به خریدار و بازار مصرف در روند کاهش صادرات تأثیرگذار است خاطرنشان کرد: با پایین آمدن کیفیت کالا زمینه فروش و جذب در بازارهای بین‌المللی نخواهد داشت.
 
وی تصریح کرد: با کاهش نرخ ارز و روند کاهش صادرات، با افزایش واردات زمینه آسیب پذیری تولیدات داخلی فراهم می‌شود.
 
ترقی به کارگیری تدابیر حمایتی و تشویقی برای تولید کنندگان و صادر کنندگان را لازم و مؤثر دانست و افزود:‌ سیاست‌های تشویقی از نظر مالی و نقدینگی، معافیت تولید کنندگان از عوارض بعد از مالیات پرداختی و کمک به بازاریابی و گرفتن بازارهای منطقه و بین‌المللی از طریق توافقات روابط اقتصادی و کاهش بروکراسی در مسیر صادرات را می‌توان از جمله عوامل مهم در رشد صادرات برشمرد.
 
وی یادآور شد: حل مشکلات کارفرمایان و تولید کنندگان در عرصه تولید را باید در راستای حمایت از تولیدات داخلی و افزایش صادرات مورد توجه قرار داد.

انتهای پیام/  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار