سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا هشدار داد عرضه محصولات غذایی ارزان قیمت اما بدون کیفیت، سلامت شهروندان ایتالیایی را به خطر انداخته است.

به گزاش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی آسکا، بر اساس اعلام گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا درباره خطرهای ناشی از استفاده از غذاهای ارزان قیمت در ایتالیا، در سال 2013 میلادی هشدارها درباره استفاده از این نوع از مواد غذایی به میزان 14 درصد افزایش یافته و مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی، به طور دقیق تر 534 مورد از مواد آشامیدنی و خوراکی را برای سلامت شهروندان خطرناک دانسته است.

این سازمان همچنین اعلام کرده است، درمقایسه با پنج سال پیش،‌ یعنی از زمان شروع بحران اقتصادی در ایتالیا، هشدارها درباره استفاده از مواد غذایی ارزان قیمت افزایش یافته است.

بر همین اساس، بر خلاف آنچه که برای دیگر بخش ها از پوشاک گرفته تا صنعت خودروسازی اتفاق افتاده و ایتالیایی ها (به علت بحران اقتصادی) از هزینه کردن در این زمینه ها صرفنظر کرده اند،‌ در بخش مواد غذایی و به علت اینکه هر روز باید مردم آن را تهیه کنند، امکان صرفنظر کردن از آن برای شهروندان ایتالیایی غیر ممکن بوده اما ایتالیایی ها برای تهیه آن و در تلاش برای صرفه جویی، تمایل به تهیه غذاهای ارزان قمیت پیدا کرده اند.

در همین زمینه، در سال 2013 میلادی فروش مواد غذایی آن هم فقط زمان حراج و تخفیف ها به میزان یک ممیز شش دهم درصد افزایش یافته است. نتیجه آن نیز افزایش خرید غذاهای ارزان قیمت بوده است.

بر همین اساس، از هر 10 خانوار ایتالیایی،‌ شش خانوار،‌ یعنی 62.3 درصد از خانوارهای ایتالیایی با توجه به قیمت پایین برخی از محصولات غذایی، از کیفیت و کمیت مواد غذایی خریداری شده صرفنظر کرده و بدین ترتیب،‌ سلامت خود را به خطر انداخته اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ایتالیا ، غذا ، ارزان ، افزایش ، بحران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار