مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ترویج ضمن سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه مبانی علمی و فنّی تولید را از حالت عقب مانده و سنّتی به سوی مُدرن و صنعتی متحوّل می کند.

علی رُخ افروز در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: این تحوّل در کشورهای پیشرفته با سرمایه گذاری در آموزش و پرورش نیروی انسانی ماهر و متخصّص اتفاق افتاده و در این کشورها مراکزعمده تولید در بخش های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات از نظر سرمایه انسانی در حد مطلوبی قرار داشته و آموزش به مثابه یکی از پایه های اساسی رشد و توسعه این جوامع به شمار می رود.

وی تصریح کرد: آموزش و ترویج به مفهوم خاص کلمه، تغییراتی است که در رفتار افراد براثر تجربه و یا گذراندن دوره های آموزشی به وجود می آید.

رُخ افروز ادامه داد: آموزش نیروی انسانی ماهر باید در سرلوحه برنامه های مدیریت ترویج قرار بوده و این امر دربخش کشاورزی نیز مشهود است.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به توانایی کشاورزان در برطرف نمودن نیازهای غذایی یادآور شد: تمامی تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی در برطرف نمودن و آماده سازی نیازهای غذایی نقش تاثیرگذاری دارند.

وی از مزایای برنامه های آموزشی گفت و اظهار داشت: بخش کشاورزی با تحت پوشش قرار گرفتن برنامه های آموزشی و ترویجی پاسخگوی مناسبی به نیازهای روزافزون غذایی کشور را خواهد بود.

رُخ افروز کشاورزی را بهره ور در اقتصاددانست و تاکید کرد: کشاورزی را باید از مهم ترین بخش های بهره ور اقتصاد و سهیم در تولید ملّی، عرضه کالاهای کشاورزی و رسیدن به مرز امنیت غذایی و فراتر از آن صدور این محصولات به بازارهای جهانی درنظر بگیریم./س
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: ترویج ، کشاورزی ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.