به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران دکتر «علیاصغر اسماعیلزاده»، با بیان اینکه «این ترکیب پلاسمای خون را غلیظ میکند» اظهار کرد: آنزیمها در پلاسمای غلیظ نمیتوانند فعالیت کنند، از همینرو مواد زائد در بدن انبار شده و سبب بیماریهای گوناگون میشود.
وی با اشاره به اینکه، چای خیلی داغ ممکن است به مخاط گلو و مری آسیب برساند و به بروز سرطان منجر شود، اظهار کرد: نتایج بررسیها حاکی از آن است، افرادی که چای خیلی داغ مینوشند بیش از دیگران مستعد ابتلا به سرطان میشوند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از دم کردن چای در قوری استیل اکیداً خودداری شود چون تانن موجود در چای با آهن قوری استیل رسوب میدهد.
اسماعیلزاده گفت: استفاده از چای در لیوانهای یکبار مصرف پلاستیکی بسیار خطرناک است و در مجاورت با نوشیدنیهای داغ به سرعت ترکیبات فوقالعاده سمی آزاد میکند که برای بدن زیانبار است.
وی در خصوص مزایای نوشیدن چای تصریح کرد: چای با باز کردن سرخرگهای اصلی و کاهش دادن خطر لخته شدن خون به جاری شدن خون در رگها کمک کرده و حرکت آن را روانتر میکند.
مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی خراسان خاطرنشان کرد: چای حاوی «آنتیاکسیدان فلاوونوئید» است که به کاهش بیماریهای قلبی کمک میکند، همچنین دارای مقادیر زیادی «فلوراید» بوده که سبب تحکیم دندانها میشود.
انتهای پیام/م