![قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲۰ بهمن ماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330084_864.jpg)
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران خراسان رضوی ،
وی بااشاره به نگهداری گنجینه ارزشمندی از آثار دستنویس دانشمندان بزرگ جهان با موضوع علم ریاضیات و مهندسی و آثار و دستنویسهای خواجه نصیرالدین طوسی در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی افزود : مجموعهای از این آثار مانند فصول نصیریه ، بیست باب در معرفت اسطرلاب ، شرح اشارات ، تحریر کتاب الکره و الاسطوانه ، تحریر المساکین ، فرائض نصیریه ، تحریر اقلیدس و زبدۀالهیئه ، گزینش شده و در معرض دید عموم قرار گرفته است.
رییس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت : این نمایشگاه از 5 تا 10 اسفندماه ، صبح و بعد از ظهر در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، پذیرای عموم علاقهمندان به آثار فرهنگی و معنوی است.
یادآوری می شود : ابوجعفر محمد بن محمد بن حسن طوسی، مشهور به خواجه نصیرالدین طوسی در ۵ اسفند ۵۷۹ در توس به دنیا آمد و ۱۱ تیر ۶۵۳ در بغداد در گذشت.کُنیهاش «ابوجعفر» است و به القابی چون «نصیرالدین»، «محقّق طوسی»، «استاد البشر» و «خواجه» شهرت دارد./س