![نارنگی و پرتقال میتوانند مانع چاقی شوند؟](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، اسید فسفریک دومین اسید تولیدی در جهان و به عنوان ماده اولیه در جهت تولید " مواد پاک کننده، فرآورده های غذایی، مواد داروئی، مکمل غذای دام و طیور، کود شیمیائی و تولید برخی سموم" استفاده می شود.
با توجه به اینکه اسید فسفریک مصارف خوراکی و دارویی و دامی دارد، باید تمامی ناخالصی آن مطابق با استانداردهای موجود کاهش داده شود، البته مهمترین ناخالصی های آن کاتیون های فلزی است، برای کاهش آنها در صنایع از فرایندهای پیچیده ای استفاده می شود.
تهیه اسید فسفریک خوراکی با استفاده از روش های متداول در کنار وارداتی بودن آن، مشکلات زیست محیطی داشته و عملیات خالص سازی آن، طی چندین مرحله زمانبر انجام می گیرد که مصرف انرژی فرایند خالص سازی آن بالا است.
اختراع امیر رضا وخشوری، رستمعلی وفائی و فهیمه ایرانمنش حاوی روشی کاملا جدید برای حذف کاتیون ها جهت تولید اسید فسفریک خوراکی با استفاده از مبادله گرهای یونی بر پایه زئولیت ها است که با استفاده از زئولیت های طبیعی فرآوری شده، ناخالصی های فلزی آن مطابق استاندارد ملی 2884 کاهش می یابد.
اولا بتوانیم تشکر وقدردانی خودرا اعلام نمائیم ثانیا بتوانیم از نظرات این عزیزان درجهت کارهای تحقیقاتی استفاده نمائیم
زنده باد مخترعین ومحققین ایران
چشم حسود کورشه تماشا کنین دراین چه خبره