عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: ملت ایران بار دیگر با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن چشم جهانیان را خیره کردند و نشان دادند که گزینه‌های همیشگی مردم ایران در برابر تهدید‌ها و تحریم‌ها وحدت و انسجام است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛ شهلا میرگلوبیات نماینده مردم ساوه و زرندیه در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۴ اسفندماه) با اشاره به حضور پرشور مردم در ۲۲ بهمن اظهار داشت: ملت ایران بار دیگر با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن چشم جهانیان را خیره کردند و نشان دادند که گزینه‌های همیشگی مردم ایران در برابر تهدید‌ها و تحریم‌ها وحدت و انسجام است.  
 
وی افزود: ابلاغ اخیر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری نشان دهنده هوشیاری و درایت ایشان از اهداف شوم دشمن و مقابله با تهدید است، این سیاست‌ها که اجرای آن می‌تواند اقتصاد کشور را از منظری مقاوم‌تر و پویا‌تر کند، وظیفه ما نمایندگان ملت را سنگین‌تر می‌کند.  
 
عضو کمیسیون بهداشت تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی باید با ایجاد ساز و کارهای کارآمد برای اجرای سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصادی متمرکز شود، در این زمینه نیز تلاش برای فراهم شدن شرایط فعالیت بیشتر بخش خصوصی، حمایت از تولیدات داخلی، فرهنگسازی برای مصرف محصولات داخلی و بهره گیری از نظرات دانشگاهیان و کار‌شناسان اقتصادی می‌تواند در رسیدن به این مهم موثر واقع شود.  
 
میرگلوبیات تاکید کرد: از دولت تدبیر و امید می‌خواهیم تا با ارائه برنامه‌های لازم و نیز لوایح مناسب زمینه را برای ایجاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی فراهم سازد.  
 
وی با گله‌مندی از کمرنگ دیده شدن بودجه زنان در بودجه سال ۹۳ گفت: درست است که بودجه انقباضی، محدودیت‌هایی در اعتبارات وجود دارد، اما آیا سهم زنان، کودکان و جوانان که اکثریت قریب به اتفاق جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، این بود؟، سال‌هاست که در مجلس قوانین زیادی در ارتباط با حمایت از حقوق زنان، کودکان و تحکیم خانواده تصویب می‌شود، حال سؤال بنده نه فقط از این دولت که به تازگی روی کار آمده، بلکه از دولت‌های گذشته این است که چرا این قوانین اجرایی نشده است، اگر می‌خواهیم جمعیت کیفی کشورمان افزایش یابد، مگر نه این است که باید از این سه مقوله مهم حمایت کنیم.  
 
نماینده مردم ساوه و زرندیه تاکید کرد: ما حتی در لایحه بودجه سال ۹۳، افزایش مرخصی زایمان، بیمه زنان خانه‌دار متأهل با اولویت بد سرپرست و بی‌سرپرست، حمایت از کودکان کار، حمایت و تعالی تحکیم خانواده و موارد زیاد دیگر را لحاظ نکردیم و در حال حاضر نیز هیچ نهاد مشخصی مسئول سیاست‌گذاری در حوزه کودکان نیست که باید مورد توجه ویژه نمایندگان قرار گیرد، چه زمانی می‌خواهیم به زیرساخت‌ها توجه کنیم؟

میرگلوبیایت تصریح کرد: مرتب فریاد می‌زنیم  «آلودگی هوا»، مشکلات اجتماعی کلانشهر‌ها، حمایت از روستاییان و روستانشینان، حمایت از تولید و وضعیت صنعت و کشاورزی، آیا باید این مسائل فقط جنبه تبلیغاتی داشته و در حرف و سخن خلاصه شود؟  
 
وی تاکید کرد: چرا به مقوله مهمی مانند آب توجه نمی‌کنیم که مسئله آب مهم‌تر از هر چیز دیگر است و اگر اینگونه ادامه دهیم تا چند سال دیگر باید آب خودمان را هم از کشورهای دیگر وارد کنیم، چرا مدیریت صحیح در مصرف آب نداریم، در حال حاضر اکثر شبکه‌های آبرسانی در کشور چه شهری و چه روستایی دچار فرسودگی بوده و به میزان زیادی هدر رفت آب داریم و این‌ها نیاز به اصلاح شبکه دارند.  
 
این نماینده مجلس نهم تصریح کرد: توجه به مقوله فرهنگی امر بسیار مهم دیگری است که باید مرکزیت و نظارت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها و شهرستان‌ها اعمال شود، ولی مؤسسات مختلف فرهنگی از کشور مشغول کار هستند، با بودجه‌های خاص خود در لایحه بودجه که هیچ‌گونه نظارت و گزارش‌ عملکردی از آن‌ها نمی‌بینیم و این پراکندگی و موازی کاری در ‌‌نهایت موجب ایجاد مشکلات و معضلات فرهنگی و عدم حمل آن‌ها می‌شود.  
 
عضو کمیسیون بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: تأسیس مراکز‌ مالی و اعتباری بانک‌های خصوصی در سال‌های اخیر و تجمع نقدینگی در خرید ارز، دلار و مسکن و عدم سرمایه‌گذاری در بخش تولید، ‌ صنعت و کشاورزی توسط این مراکز یکی از دلایل مهم شرایط اقتصاد فعلی است و نظارت جدی مجلس و دولت را می‌طلبد و برای اینکه صنعت بتواند در مسیر درست حرکت کند به بهبود فضای کسب و کار داشته باشیم بانک‌ها باید سرمایه در گردش لازم را برای صنعت فراهم کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: عضو ، فراکسیون ، زنان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار