به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
علی اشرف منصوری گفت: در سال1391 کل اراضی زیر کشت زعفران در استان کرمانشاه چهار هکتار بود که این میزان در سال1392 به 44 هکتار رسید.رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده سطح زیر کشت زعفران در سال آینده باید به 500 هکتار برسد، گفت: امیدواریم در صورت تخصیص اعتبار و تامین منابع این هدف گذاری محقق شود.
وی اگفت: نیاز آبی بسیار پایین این گیاه یک امتیاز بسیار بزرگ است که لزوم توجه به کشت آن را نشان می دهد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میانگین تولید زعفران را چهار کیلوگرم دانست و گفت: ارزش اقتصادی هر کیلوگرم زعفران شش میلیون تومان می باشد./س