مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری هم اکنون 7 پروژه که شامل 5 انیمیشن، "کارگاه کمیک استریپ" و "پروژه کتاب" می شود، را در دست تولید دارد.

به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری، از میان این 7 پروژه می توان به انیمیشن خمیری "بیا آشتی کنیم" نوشته و کار عبدا...علیمراد که در 13 قسمت هفت دقیقه ای به همت  مرکز مطالعات و تولیدات انیمیشن، در حال آماده سازی است، اشاره کرد.

در حال حاضر فیلمبرداری این مجموعه انیمیشن به پایان رسیده و هم اکنون صدابرداری و ساخت جلوه های ویژه این اثر آغاز شده است.

"بیا آشتی کنیم" درباره دو همسایه است که با هم در ارتباط هستند این دو گاه با هم  دوست و گاهی با همدیگر در جنگ و  جدال هستند، در واقع زمانی که مسائل مادی مطرح می شود با هم در کشمکش هستند، اما زمانی که پای دشمنی در میان است با هم علیه آن، متحد و دوست می شوند.

انیمیشن 52 قسمتی "بابیلو" به کارگردانی امید خوش نظر مجموعه دیگری است که مرکز انیمیشن در دست تولید دارد و در حال حاضر 26 قسمت از این انیمیشن که ویژه گروه سنی 2 تا 6 سال است آماده شده است.

آرش کریمی متن این اثر را که داستان یک خواهر و برادر به نام های بابی و لو است و در هر قسمت شاهد وقوع ماجرایی هستیم که این دو برای حل آن مشکل و یا مساله وارد فضای خیالی می شوند، را به نگارش در آورده است.

امید خوش نظر انیمیشن دیگری را تحت عنوان "تمام زمستان هایی که ندیدم" در دست تولید دارد.

 برخلاف انیمیشن "بابیلو" مخاطبان این کار گروه سنی بزرگسال هستند، هم اکنون نیز دمو این انیمیشن برای حضور در جشنواره های بین المللی ساخته شده است.

انیمیشن "تمام زمستان هایی که ندیدم" نوشته آرش کریمی به صورت عمومی به مبحث جنگ می پردازد و داستان در مورد سفر خیالی یک مادر به دنبال فرزند به دنیا نیامده اش است که در اثر اتفاقی به دنبال نوزادش به فضاهای مختلفی سفر می کند.

مجموعه انیمیشن"مجلس آئینه" هم نوشته وحیدکیارسی و به کارگردانی مهدی آقاجانی برگرفته از نمایش های تعزیه است. این اثر با همت مرکز تولید انیمیشن برای قشر نوجوان تولید شده است.

"مجلس آئینه" در قالب 52 قسمت 20 دقیقه ای تهیه شده است که تا پایان سال جاری آماده پخش خواهد شد.

مجموعه انیمیشن "تاریخ از این ور" به کارگردانی اصغر صفار عنوان دیگر اثری است که به همت مرکز انیمیشن در حال تولید است.

این انیمیشن  با هدف نمایش تاریخ و فرهنگ و هنر ایران تولید می شود که سرشار از داستان های آموزنده و جذاب است.

مجموعه انیمیشن "تاریخ از این ور" که توسط فائزه کشاورزی نوشته شده است،  به تاریخ و رویدادهای دوران اولین پادشاه بعد از اسلام تا دوره پهلوی می پردازد.

علاوه بر تولید انیمیشن های مذکور "کارگاه کمیک استریپ" عنوان دیگر پروژه مرکز است که از سه سال پیش تا کنون 1500 صفحه کمیک استریپ در قالب سی کتاب با مضامین مختلف دفاع مقدس ، زندگی پهلوانان ، زندگی حضرت امام ، افسانه های تاریخی تولید کرده که هم اکنون به مرحله چاپ رسیده است.

اهدافی که این کارگاه دنبال می کند این است که کمیک استریپ در ایران شناخته شود و مورد استقبال مردم و مسئولان قرار گیرد .

از سوی دیگر با توجه به کمبود منابع در راستای هنر انیمیشن، می توان گفت از مهمترین پروژه های مرکز انیمیشن، "پروژه کتاب" است که به دنبال آن 42 عنوان کتاب در زمینه انیمیشن چاپ خواهند شد.
از این میان برای اولین بار مجموعه "پویانامه" شامل 10 فیلمنامه مطرح انیمیشن به مرحله چاپ رسیده است. همچنین 21 کتاب هم در مرحله صفحه آرایی و نمونه خوانی هستند و 11 کتاب ( دو کتاب تالیفی و 9 ترجمه) هم به مرحله بازخوانی کارشناسان و اصلاح تصاویر رسیده اند.

در این بین سه اثر تالیفی پروژه تحت عنوان "کتاب شناسی انیمیشن ایران و جهان" نوشته لیلا خلیل زاده و دو کتاب " فیلمنامه نویسی انیمیشن" و "از طراحی تا کارگردانی" نوشته هرمز حقیقی در قالب پروژه کتاب مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری آماده چاپ شده اند.

عوامل اجرایی پروژه کتاب مرکز انیمیشن عبارتند از: سید مسعود صفوی (دبیر و مدیر پروژه)، پریسا یوسف نژاد (مدیر اجرایی) ، نرگس سیلا خوری (صفحه آرا) ، علی عطایی (مدیر هنری) و مسعود ملک یاری  (سر ویراستار).


انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار